Gość: Matylda IP: *.crowley.pl 17.08.07, 23:58 Studenci studiów zaocznych- gdzie mieszkacie w czasie zjazdu( pytanie oczywiście kieruje do tych dojeżdżających) i ile Was kosztuje to miesięcznie.Szczególnie intersują mnie studenci z KRAKOWA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asdf Re: Studia zaoczne- gdzie mieszkacie w czasie zja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 15:42 najtaniej i najlepiej szukaj noclegów u sióstr zakonnych w krakowie - płaci się niewiele ok.20 zł za nocleg, jeśli masz swój śpiwór i 30 jeśli chcesz od nich pościel. najlepsze rozwiązanie, sprawdzone :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Studia zaoczne- gdzie mieszkacie w czasie zja IP: *.stk.vectranet.pl 18.08.07, 16:08 i 30 ? nie rozumie 30 zł za posciel ? :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Studia zaoczne- gdzie mieszkacie w czasie zja IP: *.crowley.pl 18.08.07, 18:02 A gdzie są te siostry?? Mogę prosić o adres?? Będę wdzięczna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini666 Re: Studia zaoczne- gdzie mieszkacie w czasie zja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 18:48 a ja nigdzie nie mieszkam. będę dojeżdżać w każdy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Studia zaoczne- gdzie mieszkacie w czasie zja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 19:10 30 zł kosztuje 1 nocleg jeśli ci się nie chce wieźć śpiwora z domu, siostry wtedy dają ci pościel i kołdre, poduszkę:) Matylda, napisz adres e-mail to ci opiszę szczegóły - co i jak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Studia zaoczne- gdzie mieszkacie w czasie zja IP: *.koba.pl 19.08.07, 10:14 Hej. Czy ktoś mółby mi podpowiedziec gdzie można przenocowac w Warszawie? Od października zaczynam studia zaoczne na UW i chodzi mi o jedną noc (z soboty na niedzielę). Dziekuję za wszystkie wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Studia zaoczne- gdzie mieszkacie w czasie zja IP: *.stk.vectranet.pl 19.08.07, 16:36 w hostelu najlepiej. maja pokoje wieloosobowe zarówno w Krakowie jak i w Wawie. Dostajesz lozko i szafke zamykaną na kluczyk. W sezonie mieszkaja sami obcokrajowcy w hostelach a w roku szkolnym studenci :) Nocleg mozna juz za 30 zł wynajac , dostajesz posciel , no i masz ubikacje a rano takze sniadanie ktore jest wliczone w cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Studia zaoczne- gdzie mieszkacie w czasie zja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 14:39 wszystkim studiującym zaocznie w Poznaniu polecam Frolic Goats Hostel przy ulicy Wrocławskiej, Dogodna lokalizacja -3 minuty od Starego Rynku, niskie ceny, czysto i swieżo(obiekt działa od niedawna). www.frolicgoatshostel.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do asdf Re: Studia zaoczne- gdzie mieszkacie w czasie zja IP: *.crowley.pl 20.08.07, 10:51 mój email to : illunga@interia.pl. Bardzo proszę Cię o konkat, bo bardzo mi zależy na tej wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Do asdf IP: *.crowley.pl 20.08.07, 21:39 mój email to : illunga@interia.pl. Bardzo proszę Cię o konkat, bo bardzo mi zależy na tej wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do asdf IP: *.stk.vectranet.pl 20.08.07, 23:13 ale do kogo ta wiadomosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Do asdf IP: *.crowley.pl 20.08.07, 23:31 Do asdf- ta osoba napisala, że jak podam emaila, to napisz mi coś więc o noclegach u sióstr zakonnych.Podałam i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Do asdf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 02:19 wysłałam ci wczoraj o godzinie 20:21mail na adres illunga@interia.pl, nie doszło? dziwne, mam w folderze poczta wysłana i nie było komunikatów o jakichś problemach. sprawdz jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Do asdf IP: *.crowley.pl 21.08.07, 20:40 Dzięki :) doszło i napisałam Ci emaila :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Studia zaoczne- gdzie mieszkacie w czasie zja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 12:35 To tak jak ja. Będę dojeżdżać z Gniezna do Poznania, więc pociągiem to tylko godzina drogi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Studia zaoczne- gdzie mieszkacie w czasie zja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 14:47 wszystkim studiującym zaocznie w Poznaniu polecam Frolic Goats Hostel przy ulicy Wrocławskiej, Dogodna lokalizacja -3 minuty od Starego Rynku, niskie ceny, czysto i swieżo(obiekt działa od niedawna). www.frolicgoatshostel.com Odpowiedz Link Zgłoś