Gość: nowa IP: 62.233.181.* 03.09.07, 18:29 powiedzcie co w koncu z tym logowaniem na wf skad wziasc haslo ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lenka Re: uł -wf IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.09.07, 19:01 był już o tym dośc rozwinięty wątek... mówią, że hasło jest to samo co przy rekturacji Odpowiedz Link Zgłoś
witek200 Re: uł -wf 03.09.07, 19:06 Hasło dostaniesz dopiero przy odbieraniu indeksu, czyli prawdopodobnie podczas inauguracji roku akademickiego . Tak przynajmniej jest na prawie. A hasło na pewno nie jest to samo co przy rekrutacji, chyba , że coś przez rok się zmieniło, ale wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: uł -wf IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.09.07, 19:29 zmieniło się właśnie:) teraz na wf zapisy są jeszcze we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
witek200 Re: uł -wf 03.09.07, 19:37 To w takim razie zwracam honor, nie wiedziałem (; , ale i tak mi się wydaje, że to nie będzie to samo hasło co przy rekrutacji. W zeszłym roku też tak mówili a okazało się, że było zupełnie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: uł -wf IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.09.07, 20:01 to są informacje z dziekanatu, więc jak coś to do nich z pretensjami;) btw. pozdrawiam kolegę z wydziału;) Odpowiedz Link Zgłoś
witek200 Re: uł -wf 03.09.07, 21:09 Również pozdrawiam koleżankę z wydziału. Aczkolwiek chyba nie mieliśmy okazji się spotkać w realu (; , choć mogę się mylić, świat jest tak mały, że nigdy nic nie wiadomo. A można wiedzieć na którym teraz będziesz roku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: uł -wf IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.09.07, 21:49 2 rok się kłania;) Odpowiedz Link Zgłoś
witek200 Re: uł -wf 03.09.07, 22:18 No popatrz , tak się jakoś dziwnie składa, że ja też dostałem się na 2 rok (; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: uł -wf IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.09.07, 00:06 heh, więc najlepsze właśnie przed nami;):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: uł -wf IP: *.toya.net.pl 03.09.07, 20:17 a moim zdaniem to logiczne, ze beda te same hasla- strach pmyslec co by sie dzialo gdyby w ciagu kolejnych 3dni dziekanaty musialy dawac ludziom hasla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: uł -wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 08:32 no nie rozumiem co w tym strasznego... w zeszlym roku wszyscy (a przynajmniej na pewno na WPiA i WZ) dostawalismy paski z haslem razem z indeksem po inauguracji roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: uł -wf IP: *.toya.net.pl 04.09.07, 14:05 dzwonilam dzis do SWFiS by jeszcze raz sie upewnic i pani mi powiedziala, ze PESEL to login, a haslo z rekrutacji staje sie automatycznie haslem do USOS (: Swoja droga w dziekanacie nie mają io tym zielonego pojecia (wiec jak moga nam dac hasla, skoro nie wiedza, ze zapisy na wf sa juz we wrzesniu? <lol>- tam to dopiero zasiada towarzystwo :P nawet w serwerowni facet sie zdzwiwil Oo Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: uł -wf 04.09.07, 14:54 jak wpisuje swoj pesel i hasło z rekrutacji to jest "nieprawidłowy identyfikator lub hasło" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: uł -wf IP: *.toya.net.pl 04.09.07, 15:26 no fakt:), ale to dlatego, ze data ostatniej aktualizacji strony to 18 lipca- wtedy nam nie utworzono jeszcze kont (: podejrzewam, ze bedize jakis poslizg (kilka dni na pewno :P trzeba czuwac :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkl. Re: uł -wf IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.09.07, 17:47 bo to 'zadziała' dopiero gdy wystartują zapisy... Odpowiedz Link Zgłoś