IP: 62.233.181.* 03.09.07, 18:29
powiedzcie co w koncu z tym logowaniem na wf skad wziasc haslo ??
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenka Re: uł -wf IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.09.07, 19:01
      był już o tym dośc rozwinięty wątek... mówią, że hasło jest to samo co przy
      rekturacji
      • witek200 Re: uł -wf 03.09.07, 19:06
        Hasło dostaniesz dopiero przy odbieraniu indeksu, czyli prawdopodobnie podczas
        inauguracji roku akademickiego . Tak przynajmniej jest na prawie. A hasło na
        pewno nie jest to samo co przy rekrutacji, chyba , że coś przez rok się
        zmieniło, ale wątpię.
        • Gość: Lenka Re: uł -wf IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.09.07, 19:29
          zmieniło się właśnie:) teraz na wf zapisy są jeszcze we wrześniu
          • witek200 Re: uł -wf 03.09.07, 19:37
            To w takim razie zwracam honor, nie wiedziałem (; , ale i tak mi się wydaje, że
            to nie będzie to samo hasło co przy rekrutacji. W zeszłym roku też tak mówili a
            okazało się, że było zupełnie inne.
            • Gość: Lenka Re: uł -wf IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.09.07, 20:01
              to są informacje z dziekanatu, więc jak coś to do nich z pretensjami;)

btw. pozdrawiam kolegę z wydziału;)
              • witek200 Re: uł -wf 03.09.07, 21:09
                Również pozdrawiam koleżankę z wydziału. Aczkolwiek chyba nie mieliśmy okazji
                się spotkać w realu (; , choć mogę się mylić, świat jest tak mały, że nigdy nic
                nie wiadomo. A można wiedzieć na którym teraz będziesz roku ??
                • Gość: Lenka Re: uł -wf IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.09.07, 21:49
                  2 rok się kłania;)
                  • witek200 Re: uł -wf 03.09.07, 22:18
                    No popatrz , tak się jakoś dziwnie składa, że ja też dostałem się na 2 rok (;
                    • Gość: Lenka Re: uł -wf IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.09.07, 00:06
                      heh, więc najlepsze właśnie przed nami;):)
    • Gość: kaaa1234 Re: uł -wf IP: *.toya.net.pl 03.09.07, 20:17
      a moim zdaniem to logiczne, ze beda te same hasla- strach pmyslec co by sie
      dzialo gdyby w ciagu kolejnych 3dni dziekanaty musialy dawac ludziom hasla.
      • Gość: kasia Re: uł -wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 08:32
        no nie rozumiem co w tym strasznego... w zeszlym roku wszyscy (a przynajmniej na
        pewno na WPiA i WZ) dostawalismy paski z haslem razem z indeksem po inauguracji
        roku.
        • Gość: kaaa1234 Re: uł -wf IP: *.toya.net.pl 04.09.07, 14:05
          dzwonilam dzis do SWFiS by jeszcze raz sie upewnic i pani mi powiedziala, ze
          PESEL to login, a haslo z rekrutacji staje sie automatycznie haslem do USOS (:
          Swoja droga w dziekanacie nie mają io tym zielonego pojecia (wiec jak moga nam
          dac hasla, skoro nie wiedza, ze zapisy na wf sa juz we wrzesniu? <lol>- tam to
          dopiero zasiada towarzystwo :P nawet w serwerowni facet sie zdzwiwil Oo
          • summerlove Re: uł -wf 04.09.07, 14:54
            jak wpisuje swoj pesel i hasło z rekrutacji to jest "nieprawidłowy
            identyfikator lub hasło"
            • Gość: kaaa1234 Re: uł -wf IP: *.toya.net.pl 04.09.07, 15:26
              no fakt:), ale to dlatego, ze data ostatniej aktualizacji strony to 18 lipca-
              wtedy nam nie utworzono jeszcze kont (: podejrzewam, ze bedize jakis poslizg
              (kilka dni na pewno :P trzeba czuwac :P
            • Gość: jkl. Re: uł -wf IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.09.07, 17:47
              bo to 'zadziała' dopiero gdy wystartują zapisy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka