Dodaj do ulubionych

a moze mala rada dla mnie od Was????prosze :)

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.09.07, 13:53
zaczynam studia Balam sie isc do akademka bo nie znam miasta , nie znam ludzi , a rozne rzeczy slyszy sie o akademkach No wiec zdecydowalam sie na kawalerke Ale czy to dobry pomysl?jak myslicie???da sie wytzrymac samemu???tym bardziej ze jestem osoba otwarta , nie lubiaca amotnosci???co o tym myslicie??bo juz sama niewiem czy dobrze robie:/
Obserwuj wątek
    • Gość: Dobrarada odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 14:13
      moim zdaniem nie robisz najlepiej
      jak nie znasz miasta to chociaż przez kilka miesięcy powinnaś pomieszkać w akademiku
      poznasz nowych ludzi; oni pokażą Ci miasto
      to sobie wynajmiesz kawalerkę i będziesz miała już kogo do niej zapraszać
      albo jeszcze lepiej
      wynajmiesz sobie mieszkanko studenckie ze znajomymi których możesz poznać w
      akademiku - będziesz miała w takiej samej cenie a fajniej
    • Gość: olcia Re: a moze mala rada dla mnie od Was????prosze :) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.09.07, 15:58
      hmm....to smutne A mzoe ktos jest za??:)
    • Gość: ja Re: a moze mala rada dla mnie od Was????prosze :) IP: 217.98.19.* 05.09.07, 19:13
      Ja jestem przeciw. Moja kolezanka wynajmowala kawalerke z inna dziewczyna. Byly
      tylko we dwie ale na I roku nie znajac nikogo innego i mając wokol wszystko nowe
      bylo ciezko. Tesknota za domem, nowe miasto, nowi ludzie. Lepiej chyba isc do
      akademika. Zwlaszcza na 1 roku gdzie zazwyczaj jest mniej zajec i jest dosc
      lekko (zalezy od kierunku) lepiej zawiazywac nowe znajomosci.
      • Gość: Dugo Re: a moze mala rada dla mnie od Was????prosze :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 21:04
        Nie zauważyłem zależności że jak ktoś jest w akademiku to jest bardziej
        towarzyski czy ma więcej znajomych.

Znam ludzi w akademiku co nosa nie wychylą z pokoju i nie znają praktycznie
        nikogo, jak też osoby ze stancji/mieszkań prywatnych któe są duszami towarzystwa
        i są na każdej praktycznie imprezie. Dlatego zależy od człowieka - jak ktoś chce
        to sobie poradzi i nie będzie problemu ze znajomościami na pewno :)
        • Gość: mm Re: a moze mala rada dla mnie od Was????prosze :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 21:20
          jak masz kasę, to idz do kawalerki. bynajmniej bedziesz miała
          warunki do życia, a nie ciasnota, brud i ciekawość obcych w
          akademiku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka