Gość: germ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 17:32 spis dostaniemy od profesrów(taką mam nadzieję) ale gdzie je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: He??? Re: podręczniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 17:46 A po co podreczniki? Na studiach? Chyba ze masz na mysli liceum, to prawdopodobnie na pierwszych zajeciach wychowawca Was poinformuje;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: podręczniki IP: *.cnb.com.pl 14.09.07, 17:57 Hm, pomyślmy... Gdzie się kupuje podręczniki? Bo pomysł, że w księgarni, jest chyba zbyt szalony? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: podręczniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 08:49 Oczywiście, że się w KSIĘGARNIACH podręczników nie KUPUJE, lecz w antykwariatach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: podręczniki IP: *.chello.pl 19.09.07, 10:15 Tak, zwłaszcza te wydane w danym roku (a miałam większość takich). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredzio Re: podręczniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 14:35 to wtedy sie robi ksero. Chyba, ze jest to podrecznik do anatomii z obrazkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: podręczniki IP: 217.98.19.* 14.09.07, 18:07 Wiekszosc nie bedzie ci potrzebna bo sa notatki ksero. Poza tym to spory wydatek bo te akademickie kosztuja najmniej 50 zl a nie 20 jak w liceum. Poza tym warto odkupic od starszych rocznikow jesli juz bardzo bedziesz potrzebowac Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: podręczniki 14.09.07, 18:16 Najlepiej zapytac starsze roczniki, czy te ksiazki beda w ogoole potrzebne. Czesto jest tak, ze do egzaminu obowiazuje material wylacznie z wykladow a podane lektury sluza jedynie jako uzupelnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: podręczniki IP: *.laczpol.net.pl 19.09.07, 08:37 zawsze mozna wypozyczyc z biblioteki Odpowiedz Link Zgłoś
vivian.darkbloom nie wszystkie warto kupować 19.09.07, 08:55 1. Podręczniki można wypożyczyć z biblioteki na cały semestr. Tylko, że trzeba się spieszyć. 2. Nie wszystkie warto kupić - z niektórych będziesz musiał/a przeczytać tylko kilka rozdziałów - wtedy lepiej je skserować. 3. Można je odkupić od starszych roczników. 4. Są podręczniki, które trzeba mieć, bo przydają się prawie przez całe studia. Warto kupić te podstawowe. Odpowiedz Link Zgłoś