Gość: mala IP: 62.233.181.* 15.09.07, 14:45 mam pytanie do studentow 1 roku boici sie ?? i reflekscje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ida17 Re: boicie sie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 14:52 Bardzo.Zapisalam sie na pierwszy rok zaocznej pedagogiki po 15 latach przerwy w nauce i ....boję sie bardzo.A w ogole był juz pierwszy zjazd na ktorym nie bylam i czuję sie niepewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: boicie sie?? IP: *.compower.pl 23.09.07, 14:56 Ja tez na pedagogikę zaoczną po 10 latach przerwy:-) Ale dopiero jutro się dowiem ,czy się dostałam ..I bardzo się boję..ale tego ,że sie nie dostanę właśnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: boicie sie?? IP: 217.98.19.* 15.09.07, 15:23 A czegu tu sie bac. Przeciez juz nie raz zmienialiscie szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p1p2p3 Re: boicie sie?? IP: *.toya.net.pl 23.09.07, 14:19 ja juz zacyznam sie bac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gia Re: boicie sie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 14:36 wiecie, ja też trochę się boję, 1.rok prawo, brrrr ALE: wystarczy raconalizacja tj. wokół mnie też będą osoby któe są zestresowane, boją się i nam razem bedzie razniej ;) wystarczy odrobina życzliwości, dobrego nastawienia do innych i jest cudowanie! Najgorsza rzecz to wywyżaszać się, strugać wszechwiedzącego :) trzmam kciuka za NAS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziordzio Bordzio az sram w gacie ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 16:04 vdsssssfv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: boicie sie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 08:20 boje sie jak diadli:,,,( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini666 Re: boicie sie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 08:32 czy inauguracja roku akademickiego jest tylko dla dziennych czy zaoczni też muszą być? i wogóle to czy uczelnia w jakiś sposób powiadamia o tym studentów czy dają tylko info na stronie internetowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: boicie sie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 23:13 Inauguracja jest nieobowiązkowa, idziesz wtedy jak masz na to ochote :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: boicie sie?? IP: *.is.net.pl 25.09.07, 00:47 no własnie;] i zalezy kto ma wykład inauguracyjny:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clarq Re: boicie sie?? IP: *.chello.pl 04.10.07, 09:34 inauguracja jest nieobowiazkowa. w zasadzie kazdy moze przyjsc - nawet niebedacy studentem. u nas pierwszy rok dostal zaproszenie listem poleconym. a inni musieli sie sami dowiadywac. ale jesli pierwszy raz studiujesz to warto pojsc, zeby zobaczyc jak to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuśka Re: boicie sie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 12:03 ja się boję pierońsko :D Nikogo nie znam, nie wiem, czy dostanę akademik (wtedy byłoby raźniej...), właśnie przeglądam rozkład zajęć... i się za bardzo nie mogę połapać... więc jest 'super'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini666 Re: boicie sie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 12:11 a ja wogóle nie mam planu zajęć i nie mam pojęcia kiedy będzie i jak go zdobyć a do tego nie wiem jak to jest z elektroniczną legitymacją - kiedy zapłacić za nią i w jaki sposób napisać podanie żeby ją dostać... masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuśka Re: boicie sie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 13:03 ho-ho...! legitymacja, indeks - wyższa szkoła latania! Na razie martwię się pierwszym dniem. Pójdę na uczelnie i co? :D Owszem - na rozkładnie zajęć mam napisane, gdzie się poszczególne zajęcia odbywają, ale jest chyba z 8 grup na moim roku(a na planie zajęć nie widzę żadnego podziału na grupy)... No i jakieś trójkąciki na tym rozkładzie. masakra. a plan zajęć powinien być na stronie wydziału :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puszek190 Re: boicie sie?? IP: 195.205.189.* 03.10.07, 23:06 W piątek pierwszy zjazd Chodzę poddenerwowana Ajj.. Ale fajnie poczytac, że nie tylko ja ma takie głupie lęki Jakoś będzie Najgorszy pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clarq Re: boicie sie?? IP: *.chello.pl 04.10.07, 10:04 nie ma sie czego bac. amerykanski usmiech przykleic do twarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś