Gość: Problematyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 19:30 bede studiowała na prywatnej zamojskiej uczelni, czy będe jakoś ubezpieczona?? Czy w szkole trzeba zapłącić ubezpieczenie?? Jak to wygląda?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Ubezpieczenia na studiach IP: 217.98.19.* 17.09.07, 20:51 No za ubezpieczenie trzeba placic. Jesli szkola nie ma umowy z jakas firma to zrob to na wlasna reke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: problematyk Re: Ubezpieczenia na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 14:58 czyli poprostu ide do dziekanatu mówie że chce być ubezpieczona od wszelikich wypadków i płące pieniażkiw, ale na szczeście to nei jest obowiązkowe więc jeszcze sie zastanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ubezpieczenia na studiach IP: 217.98.19.* 18.09.07, 15:02 Nie jest obowiązkowe. Wiele osób wyrabia poprostu np Euro26 itp ubezpieczenia. To twoja decyzja. Ale zawsze lepiej być ubezpieczonym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: problematyk Re: Ubezpieczenia na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 15:28 Znalazłam też ISIC- International Student Identity Card. Ciekawa oferta :):) ubezpieczenie na terenie całej polski, korzystnie korzystnie..... :):) to mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś