Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 09:49 czy ktos ma juz plan zajec na ar w lublinie? chodzi mi o biologie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: murof Re: plan zajec Ar Lublin IP: *.broker.com.pl 27.09.07, 10:18 A co ? Strona internetowa nie działa, że nie możesz sprawdzić? Czas dorosnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: plan zajec Ar Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 11:40 gdyby plan byl na stronie uczelni nie pytalabym tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murof Re: plan zajec Ar Lublin IP: *.broker.com.pl 27.09.07, 20:03 Skoro nie ma to znaczy, że nie ma w ogóle - logiczne nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: plan zajec Ar Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 20:36 przepraszam bardzo ze obrazilam wielmoznego pana i zapytalam o ten plan; cale szczescie ze juz sie pojawil bo na zadna pomoc i odrobine zrozumienia nie mozna tu liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murof Re: plan zajec Ar Lublin IP: *.broker.com.pl 27.09.07, 22:50 no popatrz jaki ty biedny jesteś, ledwo zaczynasz studia, a tu taka ogromna odpowiedzialność - dowiedzieć się jaki jest plan To tylko potwierdza bezzasadność twojego wątku - skoro go nie było to skąd ktoś tutaj miał go mieć? Pomyśl czasem logicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
justynka2104 Re: plan zajec Ar Lublin 28.09.07, 15:49 Też dostałam się na biologię.Nie przejmuj się muflinem. A plan mamy naprawdę pokopsany. Siedzieć do dwudziestej... Odpowiedz Link Zgłoś