Gość: Agniecha IP: *.stk.vectranet.pl 13.11.07, 18:59 za niedlugo mam kolokwium ale chyba cos czuje ze obleje .. i co w tedy ? Bede musiala placic za poprawke czy co ? :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_camelie Re: oblany kolos :( 13.11.07, 20:12 to zalezy chyba jakie studia,ale kolokwia,przynajmniej u mnie,na UŁ,są poprawiane az do bolu,normalnie,darmo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: oblany kolos :( IP: *.chello.pl 13.11.07, 21:54 Zwariowałaś? :) Płaci się za powtarzanie roku, nawet poprawka egzaminu jest bezpłatna, a co dopiero kolosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: oblany kolos :( IP: *.gprs.plus.pl 13.11.07, 21:57 umawiasz się z prof czy dr na termin poprawy i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: oblany kolos :( IP: 91.195.42.* 14.11.07, 08:48 ..nie nie zapłacisz...a kolos oblany... w koncu pierwszy ale nie osttani;] łepek do góry... yhh ja dzis na15:30 musze jechac napisac kolosa... z mega materiału... ---------------------------------------------------------- ""Czemus Boże stworzył chemie?"-powiedziała studentka chemii" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: oblany kolos :( IP: *.stk.vectranet.pl 14.11.07, 13:38 ja dopiero zakladam co to bedzie jak obleje :) Zawsze histeryzuje i na poczatku zakladam najgorsza wersje :P Studiuje zaocznie i w niedziele mam kolosa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: oblany kolos :( IP: *.ds1.agh.edu.pl 14.11.07, 23:49 bez urazy, ale żeby na zaocznych bać się oblanego kolosa i roku... juz i tak płacisz za studia więc choćby nawet to w czym problem;) a poza tym jeszcze nigdy nie slyszalam zeby placic za oblanie kolosa, prawda- nie kazdy daje poprawki, ale za to robi po pare kolosow na semestr, a potem na podstawie ocen z nich daje zaliczenie badz tez dopuszcza do egzaminu. takze spokojnie:) napisz jak Ci poszlo;D a tak na marginesie-maialm kolosa 2 tyg temu piekielnie trudnego z logiki, bylam zalamana ii pewna ze nie zaliczylam a tu przedwczoraj miła niespodzianka kolokwium zaliczone:D takze nie ma sie co martwic na zapas:) Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: oblany kolos :( 16.11.07, 16:21 Ja mam za soba juz 3 kolosy i pewnie wszystkie niezaliczone ale to przeciez nie koniec swiata nie wiem jaki jest sens histeryzowac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: oblany kolos :( IP: *.stk.vectranet.pl 16.11.07, 18:50 nie wszyscy są takimi lekkoduchami :P Odpowiedz Link Zgłoś