larkak 10.04.08, 17:30 oddam wszystkie materiały używane i zbierane przeze mnie, przez 5 lat, osobie studiujacej psychologie kliniczna (wyklady, opracowania, ksero literatury i inne) odbiór osobisty - Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: studentka Re: SWPS Warszawa - Psych. Kliniczna - oddam mate IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.04.08, 15:56 podaj prosze blizsze informacje dotyczace ewentualnego spotkania. jak mozna sie z Toba skontaktowac ? jestem zainteresowana Twoja propoyzcja , obecnie studiuje na swps-ie posychologie kliniczna - jestem na pierwszym roku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: SWPS Warszawa - Psych. Kliniczna - oddam mate IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.04.08, 15:58 gdyby Twoja propozycja byla nadal aktualna podaje mojego meila i czekam na kontakt . z gory dzieki : hwilinska@st.swps.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: SWPS Warszawa - Psych. Kliniczna - oddam mate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 18:37 w tym roku ide tam na psychologie kliniczna i gdyby twoja propozycja byla nadal akutalna to napisz gosiaczek123015@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kochaj.swoje.zycie Re: SWPS Warszawa - Psych. Kliniczna - oddam mate 19.06.08, 07:36 A nie prościej napisać do niej/niego mejla, toć zalogowany był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka Re: SWPS Warszawa - Psych. Kliniczna - oddam mate IP: 212.244.241.* 25.08.08, 14:19 chyba za pozno sie zgłosilam, ale masz jeszcze te materiały ? Odpowiedz Link Zgłoś