Gość: ~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 16:12 Witam Chciałbym się dowiedzieć jakie są perspektywy po takich studiach, czy łatwo jest znaleźć po tym pracę itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość portalu Re: fizyka jądrowa IP: *.chello.pl 08.05.08, 17:28 Mąż mojej kuzynki jest po fizyce i pracuje w jednym z banków na wysokim stanowisku. Co więcej, twierdzi że te studia (choć niepowiązane z branżą finansową) dały mu świetne podstawy, by zajmować się finansami. Wiem, że jednostkowy przykład o niczym nie świadczy, ale to akurat przyszło mi do głowy, gdy przeczytałem Twój post :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: fizyka jądrowa IP: *.bumc.bu.edu 08.05.08, 22:12 maz twojej kolezanki nie jest wyjatkiem. Sporo osob po fizyce czy matematyce zajmuje sie potem finansami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizyczka Re: fizyka jądrowa IP: *.gemini.net.pl 10.05.08, 19:07 Nielatwo znalezc prace, ale faktycznie w razie czego to w bankach przyjmuja z otwartymi ramionami;) Odpowiedz Link Zgłoś