Dodaj do ulubionych

ATH Bielsko - Biała, warto ?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!

• Gość: kkk ath IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.15, 17:19
      Z calego serca i doswiadczenia nie polecam uczelni ATH, kompletnie nieszanowanie studenta i jego czasu, student jest numerem i wykladowcy z bardzo wielka satysfakcja doluja i pokazuja ze student nie jest nic warty. Kierunek mechanika i budowa maszyn.
    • Gość: gosc22111 Re: ATH Bielsko - Biała, warto ?!?!?!??!?!?!?!?!? IP: *.v4.arkomnet.eu 21.09.17, 16:09
      A ja powiem tak, polecam studiowanie na ATH, na wydziale mechaniki i budowy maszyn, bardzo wysoki poziom. Dyplom po ukończeniu jak każdy inny. Ale zawsze myślałem ze się liczą umiejętności rozwijane podczas studiowania niż sam papierek.
      Ale fakt faktem, pracodawca zobaczy papierek po takim AGH, to wezmie do pracy bez sprawdzania co dany pracownik potrafi (czyt. ironicznie). Pozdrawiam i więcej dystansu do siebie życzę. ATH jest nastawione pod przemysł automotive i po tej uczelni każdy student z takiej budowy maszyn lub informatyki bez problemowo znajdzie pracę za godną płacę.
    • Gość: krystynakrys Re: ATH Bielsko - Biała, warto ?!?!?!??!?!?!?!?!? IP: *.play-internet.pl 06.03.19, 10:46
      ja polecam za to Wyższą Szkołę Ekonomiczno-Humanistyczna w Bielsku ;) fajnie kierunki, super grono profesorów
    • inntra Re: ATH Bielsko - Biała, warto ?!?!?!??!?!?!?!?!? 22.10.19, 11:00
      Ja zdecydowanie mogę od siebie polecić Wyższą Szkołę Ekonomiczno - Humanistyczną ;)
      Bardzo dobre podejście do studentów, ciekawe zajęcia prowadzone przez zdolnych profesorów i super atmosfera na samej uczelni. Mają tez mnóstwo ciekawych kierunków, więc każdy znajdzie coś dla siebie, bez obaw, że kierunek, który będzie studiował przez najbliższe kilka lat nie będzie go interesował :D
    • Gość: Kasia Re: ATH Bielsko - Biała, warto ?!?!?!??!?!?!?!?!? IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.20, 11:56
      Hej:)
      Polecam uczelnie ekonomiczno-humanistyczną WSEH. Jestem z niech bardzo zadowolona. Jak do tej pory najlepszy wybór edukacyjny :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka