IP: *.rcb.vectranet.pl / *.rcb.vectranet.pl 10.04.04, 21:54
co sadzicie o tej szkole, macie tam jakis znajomych, jakie sa ich opinie ??
Obserwuj wątek
    • 8kasienka Re: WSB-NLU 07.05.13, 15:26
      ja kończyłam tę szkołe i jestem zadowolona. studiowałam zarządzanie i teraz idę na podyplomowe. jak dla mnie super. dużo się nauczyłam, klimat fajny do tego można się ze wszystkim dogadać. fajny jest system elearningowy i wyjazdy na erasmusa. myślę, że Ci się spodoba :)
      • Gość: Gość Re: WSB-NLU IP: *.ap-media.pl 26.09.13, 22:15
        Czy studiował ktoś psychologie na WSB-NLU? Proszę mi powiedzieć jak to wygląda? czy warto? pozdrawiam
        • Gość: ok Re: WSB-NLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 21:17
          Też chciałabym wiedzieć bo planuje się tam wybrać
          • Gość: jk Re: WSB-NLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 21:18
            Tylko pytanie cży w 2014 uruchomią ten kierunek bo malo chetnych.Wie może ktoś cży w tym roku był uruchomiony??
            • Gość: dvf Re: WSB-NLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.14, 15:32
              idzie ktoś na psychologie na wsb nowy sacz dzienne w tym roku ?
              • Gość: GOSC Re: WSB-NLU IP: *.tktelekom.pl 23.06.14, 08:46
                WYDAJE MI SIE ZE OTWORZĄ TYLKO ZAOCZNE O ILE COKOLWIEK OTWORZĄ. KONCZE WLASNIE DZIENNIE
    • Gość: Aa Re: WSB-NLU IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.14, 16:05
      Nie radzę tam iść. Szkola upada u swieci juz pustkami. Bie to co kiedyś. Teraz w szkole przeważają Ukraińcy którzy nie umieją słowa po polsku i ludzie z kazahstanu to samo. Przez to ciągną wszystkich w dół i zaniżają poziom. Nauczyciele ci najlepsi juz odeszli a teraz nauczyciele prowadzą przedmioty aby prowadzić bo nie ma kto . To nic ze bie maja pojęcia na dany temat. Smutne bo życzę szkole jak najlepiej ale widzę ze nic sie bie da uratować . Dobra rada - poszukajcie jakiejś innej opcji
      • Gość: 3 rok Re: WSB-NLU IP: *.wsb-nlu.edu.pl 11.02.15, 13:35
        Przesadzasz kolego, choć prawda - widać niż demograficzny na dziennych studiach. Jednak kadra dalej jest ta sama i co ważne w WSB zarówno jak i wykładowcy szanują ludzi!
      • Gość: Natalia Re: WSB-NLU IP: *.centertel.pl 11.12.21, 08:35
        Podjęłam na tej uczelni studia z zakresu psychologii i jestem załamana. Zajęcia nic nie wnoszą. Podają merytoryczne minimum na podstawie Wikipedii, resztę każą samemu doczytać. Na ćwiczeniach są luźne pogadanki, a na zaliczenie banalne psychotesty wzięte żywcem z internetu.
        Mam ogromną wiedzę z zakresu psychologii, mnóstwo kursów i własnych przeżyć dlatego te studia traktuję jako wygodną formę zdobycia uprawnień.
        Jeżeli ktoś chce się nauczyć zawodu psychologa od podstaw to nie zdobędzie tu wiedzy.
        Na zajęciach z myślenia krytycznego i kreatywnego zero przydatnej treści. Wykładowca manipuluje ludźmi za pomocą 2 tematów religii i polityki. Zakompleksiony pan z Harvardu nie ma niczego innego do zaoferowania dlatego obraża uczucia i wartości innych osób.
        • Gość: Jdjfjjcrjufufvj Re: WSB-NLU IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 03.11.22, 09:43
          Całkowicie się zgadzam. Jestem na drugim roku psychologii i zastanawiam się nad rezygnacja.
          Czy na pierwszym roku miałas wykłady z ehem profesor która zarodek nazywa dzieciątkiem? :) śmieszne. To ma być nauka?
    • Gość: Nicke Re: WSB-NLU IP: *.dynamic-1-kat-k-5-1-0.vectranet.pl 31.03.22, 17:28
      Jestem również zainteresowana studiami na tej uczelni, na grupie widzę że są pozytywne opinie o tej uczelni, pomimo że są negatywne opinie na temat religii i polityki. Nie bardzo wiem co myśleć o tej uczelni, prawie negatywnych opinii nie ma, same pozytywne (??)
      • Gość: Ann Re: WSB-NLU IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 03.11.22, 09:44
        Opinie są od osób które chcą uzyskać papiery. Wyższe wykształcenie
        Poziom nauczania jest tragiczny
      • a_drawing123 Re: WSB-NLU 07.02.23, 09:28
        Nie polecam. Najgorsze to, to ze sami wykladowcy robia masakryczne bledy i nie potrafia sie przyznac. Przyklad z zycia. Programowanie, egzamin koncowy z labolatorium i blad w tescie, ktory bledna odpowiedz zaznaczal jako poprawna. Latwo byla ja sprawdzic w kompilatorze (specjalny program ktory przetwarza kod zrodlowy). Mimo tego niepodwazalnego dowodu ani labolatorant ani pan prodziekan nie przyznali racji studentom. Totalna olewka. A ponadto duzo bledow technicznych, inni wykladowcy jakby na sile, material slaby, a egzaminy nieadekwatnie ciezsze niz przerabiany material na labolatoriach. I musisz za to zaplacic. Porazka. Po roku jesli sama nie zrezygnujesz, ta uczelnia stworzy z ciebie kolejny trybik na rynku, zero myslenia kreatywnego, duzo blekotu. Zdecyduj, co dla ciebie jest najwazniejsze. Z reguly studenci wybieraja wsb-nlu ze wsgledu na papier. Czy to cie przekonuje ? Zalosne troche ...
    • Gość: kk Re: WSB-NLU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.22, 08:26
      Kiedy wybiera się specjalizacje na danym kierunku ? na jakim etapie rekrutacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka