Gość: Matt IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.08, 18:35 Na ie maxymalnie uczelni można startować i na ile kierunków na tychże uczelniach można składać papiery?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karyn-ja Re: Rekrutacja- problem:( 20.06.08, 19:08 Można składać na ile się chce uczelni. A jeżeli chodzi o kierunku to już zależy od danej uczelni, na niektórych można bez ograniczeń, a na innych jest wyznacznik, np 3 kierunki tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-katarzyna88 Re: Rekrutacja- problem:( 21.06.08, 13:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=80183799&a=80183799 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka rekrutacja- inny problem IP: 84.201.210.* 24.06.08, 21:59 Jestem na studiach zaocznych ( I rok)i jeden oblany egzamin mam na wrzesień.Poprawialam maturę i będę obstawiała ten sam kierunek na dziennych na dwóch uczelniach.Zdaje się, ze mam duże szanse dostać się, gdzie zechcę. Ale szkoda , żeby mi ten rok przepadł, tak na wszelki wypadek chcę mieć wpis, ze zaliczony. I teraz - jeżeli dostanę się na dzienne, musze przenieść świadectwo, i w dziekanacie mówią, że skreślą mnie z listy studentów, czyli - nie będę mogla podejść do poprawki i caly rok mi się wścieknie. Nie wiecie, jak to technicznie trzeba zalatwić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja rekrutacja - inny problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 22:28 Dzienne i zaoczne mają ten sam dziekanat - dziwne... Prawdopodobnie nie mogą Cię skreślić przecież zapłaciłaś za pierwszy rok i zapewne za poprawkę. Jeżeli jednak będą chcieli Cię skreślić zapytaj o podstawę prawną, a w ostateczności powiedz, że chcesz studiować dziennie pierwszy rok, a drugi rok zaocznie... :-))) Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Rekrutacja- problem:( IP: 84.201.210.* 25.06.08, 20:57 U mnie to nie takie proste, bo uczelnia, na ktorej jestem , rządzi się swoimi prawami. Jeżeli tu zostanę na dziennych, być może problem da się jakoś przeskoczyć, ale jeżeli wybiorę ( a raczej wybiorę) konkurencyjną, to pewnie rzucą kłody pod nogi. Zastanawiam się, czy probować na tą drugą zanieść po rekrutacji kopię świadectwa i oryginał suplementu. Zobaczymy, w razie co zwizytuję księdza dziekana. Odpowiedz Link Zgłoś