kanka89 29.06.08, 18:14 WETA Wrocław Warszawa Olsztyn Lublin - gdzie fajniej? Jakie limity punktów Jaki poziom zajęć praktycznych Jaka atmosfera na i po zajęciach Które miasto ciekawsze Gdzie się wybieracie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mycha89 Re: Studia Weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 18:27 looknij tutaj;P nie tak dawno pewnej koleżance odpowiadałam na pytania związane ze studiowaniem weterynarii:P forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=81407549&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawek Re: Studia Weterynaria IP: 86.43.110.* 03.07.08, 16:45 Olsztyn!!!!jedna z najlepszych wet w polsce, co do miasta to lepszego do studiowania nie znajdziesz, cale kortowo-bajka, nie wspominajac juz o kortowiadzie. wawa wysiada;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perski Re: Studia Weterynaria IP: 193.120.116.* 08.07.08, 23:48 ja bym wybral olsztyn. Z tego co sie orientuje weterynaria tam wiedzie prym a co do miata to jest na wypasie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Studia Weterynaria IP: *.satfilm.net.pl 21.08.08, 14:34 Jestem w Olsztynie, każda sroczka swój ogonek chwali - u nas najfajniej. Progi punktowe co roku się zmieniają. Poziom bardzo wysoka. Atmosfera przyjemna, Kortowo zapewnia wiele atrakcji. Ciekawszy moim zdaniem pod wzgledem miasta, nie uczelni jest Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vet Re: Studia Weterynaria IP: *.olsztyn.mm.pl 22.09.08, 21:57 Już gdzieś napisałam... są tylko 4 uczelnie z tym wydziałem, poziom jest porównywalny, od Twojej pracy i chęci zależy jakim będziesz lekarzem bo każdy z wydziałów wydaje na świat zarówno partaczy jak i doskonałych lekarzy. Możesz sobie wybrać jakie miasto Ci się podoba, akurat moje to Olsztyn, ale ludzie z Warszawy będą mówili, że u nich najlepsza veta itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek wet Re: Studia Weterynaria IP: *.eranet.pl 23.09.08, 00:59 Przepraszam, ale od kiedy na UWM w Olsztynie jest najlepszy wydział medycyny weterynaryjnej w Polsce? Ja skończyłam studia jakiś czas temu i do Olsztyna przenosili się ci, którzy w Wawie nie mogli sobie dać rady... Czyżby teraz nagle stało się to centrum kształcenia lekarzy weterynarii? Za najlepsze wydziały uchodziły kilka lat temu ten w Warszawie i we Wrocławiu. I te proponuję rozważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moze vet;) Re: Studia Weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 22:56 witam, a w jakie ksiazki mozna juz kupic zeby doksztalcic ssie przed I semestrem, szczegolnie interesuje mnie co polecacie do biologii, biofizyki i biologii komórki i czywiście anatomia!:) bardzo dziekuje za rady i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś