Dodaj do ulubionych

am audiofonologia

IP: 195.116.43.* 12.07.08, 12:35
kto sie dostal dzis na audiofonologie na akademi medycznej w wawie
i czy ktos zamierza rezyegnowac?
Obserwuj wątek
    • Gość: elizziaa Re: am audiofonologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 22:45
      dołączam się do pytania :)
      rezygnujcie proszę :)
    • Gość: marta Re: am audiofonologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 12:17
      ja sie dostalam ale jeszcze nikogo nie znam i do tego szukam mieszkania...
      • Gość: elizzziaa Re: am audiofonologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 14:18
        ah dupa a ja sie nie dostałam :(
      • czarna_owca89 Re: am audiofonologia 28.07.08, 14:27
        hej ja rowniez sie dostałam:) nie wiesz moze co zrobic zeby dostac
        akademik? probowałam sie tam dodzwonic ale nikt nie odbiera :/
        • Gość: Czacza Re: am audiofonologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 15:12
          A jak to jest, jak ktoś jest 2 pod kreska, a rekrutacja zakończona i namawiają
          na niestacjonarne?
          • czarna_owieczka89 Re: am audiofonologia 30.07.08, 07:05
            mozesz studiowac niestacjonarnie, nie wiem czy to sie duzo rozni na
            tej uczelni od stacjonarnych. mozliwe ze bedziecie miec zajecia
            troche pozniej ale nie wieczorem, tak jest w przypadku innego
            kierunku. to sa studia płatne?
            • Gość: Czacza Re: am audiofonologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 12:25
              Mogę, tylko nie wiem czy mi się w tej chwili to opłaca bo liczę ze ktoś może
              jeszcze zwolnić miejsce. Pewnie gdybym była 10 to zadeklarowałabym na
              wieczorowe, a w sytuacji kiedy jest się 1 albo 2 to ryzyko. Może ktoś był w
              podobnej sytuacji?
              • czarna_owieczka89 Re: am audiofonologia 30.07.08, 21:08
                rekrutacja jest juz niby zakonczona ale sobie tak mysle ze jak to
                jest jezeli komus wyjdzie na badaniach u lekarza medycyny pracy że
                jest na coś tam uczulony to nie bedzie mogl studiowac tego kierunku?
                i zostaje tym samym z reka w nocniku bo na innych uczelniach rowniez
                listy sa zamkniete? No a Ty skoro jesteś 1 lub 2 to może czekaj do
                konca. masz cos innego do wyboru? inny kierunek?
                • Gość: Czacza Re: am audiofonologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 13:23
                  Licze bardziej na to, ze papiery (jak sie nie myle)do 31 i nie wszyscy zawioza.
                  Jezeli chodzi o to czy mam cos jeszcze, wlasciwie niewiele. Tu jestem najblizej.
                  • czarna_owieczka89 Re: am audiofonologia 31.07.08, 14:03
                    papiery do 31? nie chce straszyc ale listy juz byly wywieszone,
                    teraz jedynie dostarczyc zaswiadczenie lekarskie ale to, to juz
                    wszyscy powinni zrobic.
                    • Gość: Czacza Re: am audiofonologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 14:08
                      No wiem, ale starsi studenci pocieszaja, ze ta przepychanka bedzie trwala do
                      wrzesnia bo zawsze znajda sie tacy, ktorym moze trafic sie cos innego(lepszego).
                      • czarna_owieczka89 Re: am audiofonologia 01.08.08, 11:43
                        ahaj, to czekaj cierpliwie - a moze sie spotkamy w październiku ;)
                        • Gość: Ania Ess Re: am audiofonologia IP: *.1.algo.radman.pl 01.08.08, 15:10
                          heh,jeżeli listy są zamknięte,to szanse na to ze się dostaniesz są nikłe...mi na
                          inny kierunek zabrakło 0,3 pkt.po zamknięciu list i było pozamiatane;)więc może
                          warto 'ubezpieczyć sie'innym kierunkiem:) ja tak zrobiłam z audio i teraz jestem
                          już na 2 roku;)
                          pozdrawiam;)
                          • Gość: Czacza Re: am audiofonologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 18:48
                            Skąd wiesz co by było gdybyś zostawiła jednak te papiery? Znam opowieści osób,
                            ktore czekaly i dostaly sie. Ja mowie o takim przypadku kiedy jestes 1 albo 2 na
                            liscie rezerwowej.
                            • Gość: Ania Ess Re: am audiofonologia IP: *.1.algo.radman.pl 02.08.08, 17:59
                              Jesteś 1 na liście rezerw. po zamknięciu rekrutacji? bo w tamtym roku to bylo
                              tak, że nie zostawiało sie dokumentów jak sie nie dostałaś,tylko to uzgadniasz z
                              komisja, ze jak sie zwolni miejsce to oni dzwonia,bo Ty nie rezygnujesz z
                              kierunku...
                              • Gość: Czacza Re: am audiofonologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 18:14
                                Czyli, mam zadzwonic i zadeklarowac, ze jak sie zwolni miejsce to jestem chetna?
                              • czarna_owieczka89 Re: am audiofonologia 02.08.08, 19:09
                                Ania Ess- i jak Ci sie tam studiuje? podba sie? jest cos czego nie
                                lubisz? macie prosektorium? aha i mozesz mi powiedziec jakie sa
                                warunki w akademikach AM, na pewno nie raz tam bylas nawet jesli nie
                                mieszkałas ;P wiem, duzo pytan ale jestem spragniona informacji :)
                                • Gość: Ania Ess Re: am audiofonologia IP: *.1.algo.radman.pl 02.08.08, 20:09
                                  Mozesz zadzwonić,możesz tam jechać. Ludzie z tych komisji są (zazwyczaj )mili i
                                  przychylni studentom;) powiedz ze Ci zalezy, i ze jak tylko sie coś zwolni żeby
                                  dali Ci znać, ale tak dla Twojego dobra,może powinnas znaleśc sobie inny
                                  kierunek, zeby nie mieć roku w plecy:) Mam nadzieje ze sie dostaniesz;)
                                  a studiowanie....dużo by mówić,prosektor.nie mieliśmy, bo to zalezy od
                                  asystenta,generalnie anatomii nie trzeba sie bać;)za dużo jest przedmiotów ze
                                  zdrowia publicznego;/ ale trzeba je po prostu zaliczyć;)
                                  a akademiki;) trzeba złozyc wniosek,wszystko wypisane jest a stronie am-tam jest
                                  taki odnosnik-sekcja spraw bytowych.Papierów jest multum, a panie które sie tym
                                  zajmują nie ułatwią Ci sprawy;) jest 2 akad. warunki jak akademikach,czyli
                                  pokoje 3i 4 osobowe,kuchania i łazienka na korytarz.Jest jeszczew jeden akad.
                                  warunki lepsze, ale on jest droższy 430 zl i bardzoo trudno go dostać,bo am,ma
                                  koło 100 miejsc,albo i mniej;)
                                  • Gość: Czacza Re: am audiofonologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 20:32
                                    Dzięki za info.
                                    • czarna_owieczka89 Re: am audiofonologia 03.08.08, 11:33
                                      to kiepsko ze lazienki na korytarzu:/ szkoda ze ma tak jak w
                                      akadmikach w sggw bo tylko tam byłam. maja jedna lazienke na 4
                                      pokoje i pokoje sa 2 i 3 osobowe. cuz sprobuj powalczyc o akademik a
                                      jak nie to mieszkanie jakies. dzieki za odpowiedz :)
    • Gość: Ania Ess Re: am audiofonologia IP: *.1.algo.radman.pl 06.08.08, 15:12
      Nie ma za co;) jakbym mogła w czymś jeszcze pomóc,to śmiało piszcie;)

• Gość: marta Re: am audiofonologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 23:16
        czy moglabyś napisać troszkę więcej o audiofonologii ??czy jest bardzo
        ciężko?czy duzo jest anatomii?i czy orientujesz sie czy otworzą magisterkę?z
        góry dziękuje
        • Gość: Ania Ess Re: am audiofonologia IP: *.1.algo.radman.pl 08.08.08, 21:26
          Generalnie cięzko nie jest,to zalezy jak do wszystkiego podchodzisz. Nie radze
          sie za bardzo przejmowac...tzn.docinkami wykładowców typu po co taki kierunek
          itp. niestety bardzo czesto padaly do nas takie pytania...ale spokojnie,po
          miesiecznych praktykach moge powiedzic ze pracy jest bardzo duzo.
          Z anatomia to jest tak,ze zalezy z kim macie cwiczenia,my mielismy luzy,ale to
          wychodzi przed kolosem bo uwierzcie anatomii lepiej sie uczyc przynajmniej w
          miare systematycznie;)Jest w 1 semestrze multum przedmiotów ze zdrowia
          publicznego i nie zawsze sa one inetesujace,ale cóż trzeba je zaliczyc.A i
          róbcie dokladne notatki ze wszystkiego z propedeutyki.Ogólnie jak zaliczycie
          kolosy z anatomii i fizyke to potem juz z górki;)
          Z mgr.nic narazie nie wiadomo;/ niestety,chodza tylko plotki ze niby maja cos
          utworzyc ale to tylko plotki;/
    • czarna_owieczka89 Re: am audiofonologia 26.08.08, 20:56
      a gdzie odbywałas praktyki? co robilas?

marta - zapraszam na nasz klase jeszcze sie nie dopisałaś do roku :)
      <nonono>
      • Gość: marta Re: am audiofonologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 21:51
        Bardzo mi przykro ale nie mam naszej klasy:)jakos nie mam nigdy czasu
        zalozyc:)ale moge podac kom bo chetnie bym zlapala z kims kontakt z roku:)
        • czarna_owieczka89 Re: am audiofonologia 27.08.08, 08:21
          ale gadu chyba masz? :) odezwij sie do mnie 1171173. Masz juz moze
          gdzie mieszkac? bo ja szukam mieszkania i juz mam tego po dziurki w
          nosie:/ czuje ze wyladuje pod mostem. Zlozylam o akademik ale nie
          wiem czy dostane. Spac nie moge przez to wszystko:(.
          pozdrawiam :)
          • Gość: marta Re: am audiofonologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 09:17
            no własnie nie mam mieszkania w zasadzie lokatorki.mam pare mieszkan do
            obejrzenia jade je oglądac w ten wtorek.moze bysmy poszukaly razem zawsze to
            razniej:)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka