Gość: Kamila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 23:29 2egzaminów nie zdalam a 2przełozyłam bo byłam chora nie wiem czy dam rade,zawsze wsztystko zdawalam na 4 i 5 a teraz? nie miałam już sił,studiuje na 3im roku prawo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inz_mech Re: oblałam sesję ;((( 28.07.08, 23:41 No tragedia. Proponuje wiecej imprez i picie ogromnej ilosci wodki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: oblałam sesję ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 23:56 nie było imprez ani wódki chłopak mnie rzucił,potem problemy w rodzinie... Odpowiedz Link Zgłoś
inz_mech Re: oblałam sesję ;((( 28.07.08, 23:58 No ale co z tego ze oblalas egzaminy? Widze ze do tej pory zylas jak pod kloszem-czas sie nauczyc zycia. 2 oblane egzaminy ale mi tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: oblałam sesję ;((( IP: *.net.upc.cz 29.07.08, 11:31 a mnie tez chlopak zostawil, semestr tez byl meczacy, bo najpierw nie bylo nic, a potem wszystko na koniec i wyszlo, ze najlepsza srednia z dotychczasowych Odpowiedz Link Zgłoś
annex88 Re: oblałam sesję ;((( 29.07.08, 23:01 Ja sama rzuciłam mojego chłopaka ale nie pomogło- też mam poprawke;) Dziewczyno wyluzuj, masz ponad miesiac na nauke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee12 Re: oblałam sesję ;((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 00:06 do książek i będzie dobrze;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: oblałam sesję ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 00:13 nie wiem czy pod kloszem po prostu takich problemów nie było,może było za kolorowo... nie miałam siły na naukę,jestem tym przerażona ale powoli zbieram się do nauki żeby zdążyć ze wszystkim... dzieki za słowa otuchy Odpowiedz Link Zgłoś
inz_mech Re: oblałam sesję ;((( 29.07.08, 01:13 Przerazona-dobre dobre. 2 egzaminy - rzeczywiscie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
king_rat Re: oblałam sesję ;((( 29.07.08, 02:16 Weź się za naukę i pozaliczaj wszystko. A obecną sytuację potraktuj jako lekcje życia. W przyszłości nie będziesz mogła powiedzieć, ze nie wywiązałaś się ze swoich obowiązków bo chłopak Cię rzucił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropeczka.89 Re: oblałam sesję ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 08:24 Do nauki i tylko to sie teraz liczy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: oblałam sesję ;((( IP: 81.15.194.* 29.07.08, 10:20 A ja mysle,ze nie ma co sie zalamywac;) Pozaliczasz w nowym semestrze i juz:) Mase studentow poprawia egzaminy, wiec glowa do gory. Ja tez mialam zawsze dobre oceny a w tym semestrze oblalam jeden egzamin.Swiat sie nie zawalil:)Glowa do gory. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra rada Re: oblałam sesję ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 10:26 najpierw poimprezuj a potem sie ucz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIA Re: oblałam sesję ;((( IP: 80.51.27.* 29.07.08, 10:32 Wszytsko jest dla ludzi. To część Twojej historii zycia. Nie zaliczyłaśTrudno-nowe doswiadczenie ale zauważ jaka to będzie satysfakcja kiedy zaliczysz i to po takich przezyciach. A teraz do nauki z drobnymi weekendowymi uatrakcyjnieniami czasu wolnego.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tea Re: oblałam sesję ;((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 10:47 No to uczymy się razem. Bo ja zrobiłam hiperinteligentny krok- w czerwcu zrobiłąm sobie wakacje, a we wrześniu czekają na mnie wszystkie egzamy z letniego semestru :-) Obie mamy sesję "jesienną", to nie koniec świata:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechatronik Re: oblałam sesję ;((( IP: *.icpnet.pl 29.07.08, 16:02 Spokojnie :) nie słuchaj tego idioty inż_mech tylko obejrzyj sobie jakąś dobrą komedię, a potem na spokojnie wszystko przemyśl. 4 egzaminy to jeszcze nie jest źle, bywały gorsze rzeczy - jeszcze przecież Cię nie wywalili ze studiów :) Masz całe wakacje do dyspozycji, żeby tego się nauczyć. Jeszcze cały sierpień i wrzesień. Życzę powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
inz_mech Re: oblałam sesję ;((( 29.07.08, 16:19 Dlaczego mnie obrazasz? Dziewczynka nie zdala 2 egzaminow, no tragedia. Dla mnie zalosne jest jak ona nad tym rozpacza, jaki to wielki problem. Smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mózg Re: oblałam sesję ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 17:21 Cłopak mnie rzucił.. pff też mi powód.Dziewczyno niektórzy maja naprawde wieksze problemy i zaliczają! Weź sie w garsć i poznaj zycie,to juz czas w tym wieku.. Odpowiedz Link Zgłoś
inz_mech Re: oblałam sesję ;((( 29.07.08, 17:27 Wcale sie nie dziwie ze ja rzucil-po co sie z dzieckiem spotykac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: oblałam sesję ;((( IP: *.chello.pl 29.07.08, 20:14 A dlaczego ty obrażasz innych? A co do meritum: jest jeszcze mnóstwo czasu na przygotowanie do egzaminów, cały sierpień i zapewne kawałek września. Spokojnie zdążysz się nauczyć, o ile nie zaczniesz powtórek dopiero 31 sierpnia :P Odpowiedz Link Zgłoś
inz_mech Re: oblałam sesję ;((( 29.07.08, 20:15 Gdzie obrazam? Masz jakas obsesje na moim punkcie czy co? A moze slepa jestes? Moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: oblałam sesję ;((( IP: *.chello.pl 29.07.08, 20:55 Obsesji nie mam :) Już ci pisałam, że twoje posty mnie bawią. Wyzywasz ludzi w prawie każdym wątku, a teraz masz pretensje, że ktoś cię nazwał "idiotą"? LOL Naprawdę jesteś śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
inz_mech Re: oblałam sesję ;((( 29.07.08, 20:56 No nie w kazdym-bo w tym nie wyzywalem. Koles mnie nazwal idiota bez prowokacji. Ciesze sie ze moge ci dostarczyc swoim pisaniem troche rozrywki. Moze powinienem sie tym zawodowo zajac. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don't worry Re: oblałam sesję ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 22:56 haha jedyna mądra Twoja wypowiedz haha... ;] a co do autorki: bedzie dobrze, trzymam kciuki, buziak dla otuchy :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani I Re: oblałam sesję ;((( IP: *.merinet.pl 30.07.08, 09:08 Takiemu inz-mech tylko bana, jesli wszystkich wyzywa :P W sumie mam pytanie, jesli uwazasz ze to nie problem, to musisz miec jakies doswiadczenie co? moze oblales caly semestr co? :P:P Bo za duzo wodki piles? Wiesz, nie kazdy student oblewa dlatego, że imprezuje, zwroc na to uwage! A może ten chłopak był jej wielką miłością? Bardzo go kochała? Ale widocznie co Ty mozesz o tym wiedziec... W koncu oblewales semestry i wodke calymi dniami piles, wiec nie bylo czasu na uczucie w twoim zyciu. Ludzie zastanowcie sie czasami co piszecie! Bo jak Wy bedziecie miec podobny problem, to ktoś też może Was tak potraktować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: oblałam sesję ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 10:54 do tej pory miałaś farta albo ściągałaś i kombinowałaś a teraz wyszło szydło z worka. Też se nie dziwie że z tobą zerwał Odpowiedz Link Zgłoś
inz_mech Re: oblałam sesję ;((( 30.07.08, 13:00 Sama sie zbanuj-akurat w tym watku nikogo nie wyzywalem. Calych semestrow nie oblewalem ale byly lepsze i gorsze sesje-a co do wodki to nie twoja sprawa. Dziewczynka jest po prostu smieszna, moze go sobie kochac ile chce ale niech troche doroslosci pokaze, bo narazie widze malutka dziewczynke ktora rodzice za raczke prowadzili. Pani prawnik, jak przegra sprawe to sie rozplacze na sali sadowej? Tragedia. Ludzie maja wieksze problemy i jakos sobie radza. Tylko ludzie slabi psychicznie i malo doswiadczeni tak sie zachowuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfgng Re: oblałam sesję ;((( IP: *.r-ce.pl 30.07.08, 14:01 "Ludzie maja wieksze problemy i jakos sobie radza." zgadzam sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: oblałam sesję ;((( IP: *.chello.pl 30.07.08, 15:30 "akurat w tym watku nikogo nie wyzywalem" - to bardzo dobre podsumowanie twojej "tfurczości" - ten wątek rzeczywiście stanowi jeden z nielicznych wyjątków :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: oblałam sesję ;((( IP: *.chello.pl 30.07.08, 15:29 Napisałam w PRAWIE każdym, czytaj uważniej. Poza tym najwyraźniej już zdołałeś wyrobić sobie markę na tym forum :P i człowiek zapewne chciał po prostu uświadomić nowoprzybych :) Odpowiedz Link Zgłoś
inz_mech Re: oblałam sesję ;((( 30.07.08, 15:32 No moze i sobie zdolalem-ale to jest po prostu wynikiem mojego cietego jezyka a nie checi wyzywania ludzi. Po prostu mowie to co mysle bez owijania w bawelne jak to sie mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: oblałam sesję ;((( IP: *.chello.pl 30.07.08, 16:11 W takim razie nie powinieneś mieć pretensji, że inni też po prostu mówią to co myślą bez owijania w bawełnę :) Robią przecież to samo co ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: oblałam sesję ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 20:51 a ja zdałam wszystko na 4 i 5 i teraz mam problem co robić przez 4 tygodnie jeszcze, bo juz nigdzie nie wyjeżdżam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: oblałam sesję ;((( IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.08, 10:03 ja nie miałam jeszcze nigdy faceta:((( Odpowiedz Link Zgłoś
rama24 Re: oblałam sesję ;((( 31.07.08, 11:02 Koleżanka na I roku zerwała z chłopakiem i .... ze złości zdała na 5 :-) (a u tego egzamintora to bardzo ciężko o taką ocenę). Ja mam 1 do zdania, a koleżanka 2 egzaminy. Tylko ja jeszcze mam 2 warunki w zapasie, ona już wykorzystała. Głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stud.med Re: oblałam sesję ;((( IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.08.08, 11:46 Oblana sesja, to nie problem,przekonałam się o tym, studiując medycynę :) Co roku najpierw w lipcu siedzę na praktykach w szpitalu,a potem cały sierpień zasuwam przy książkach...Trudno sie mówi.I to wcale nie wynika z imprez,itp.,ale z poziomu trudnosci egzaminów i braku czasu,żeby sie dobrze do nich przygotować w czerwcu.A poza tym, co nas nie zabije, to nas wzmocni :) Odpowiedz Link Zgłoś