Dodaj do ulubionych

Przekręt na Ap!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 13:16
Na pedagogike na ap z rezerwy przyjeli 81 osob,ja bylam 45 w kolejce
pod kreska i sie nie dostalam!
Co wiecej,ostatnia osoba (czterocyfrowy login),ktora sie dostala z
rezerwy na pedagogike,w ogole nie widnieje na poprzedniej liscie(wg
wynikow),po prostu jej nie ma!!!! I to nie jest tylko jedna osoba!!!!
Jakim cudem sie dostala? Znikad?!
To chyba troche podejrzane,nie? Nie ma jej na tamtej liscie,nie
mozna zobaczyc,ile miala punktow i nagle sie dostaje,tak?
Obserwuj wątek
    • Gość: biomj Re: Przekręt na Ap!!! IP: *.biology.univ.gda.pl 30.07.08, 13:23
      pisz odwolanie, powolujac sie na te fakty.
      • Gość: ewa Re: Przekręt na Ap!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 13:27
        i chyba tak zrobie,to jakis skandal!!! ewidentnie dostalabym sie na
        pedagogike!
        • Gość: ach Re: Przekręt na Ap!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 13:28
          DO Trybunału ich zaskarż dziekana i lektora wywlą na zbity pysk jeśli to prawda
          to powinni kible czyścić na tej uczelni.
          • Gość: ewa Re: Przekręt na Ap!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 13:32
            to prawda,bo sprawdzalam; to brutalna prawda
    • Gość: e. Re: Przekręt na Ap!!! IP: 213.77.59.* 30.07.08, 22:36
      Gdzie masz podaną tą listę przyjętych nową? ja na swoim koncie dalej mam tylko
      listę z 14 czy jakoś tak:/ nie odstałam się ale z chęcią bym się dowiedziała ile
      osób z listy weszło na mój kierunek:P
      • Gość: ewa Re: Przekręt na Ap!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 10:41
        na swoim koncie,pod tymi pierwszymi listami(wg wynikow i kolejnosci)
        jest lista przyjetych i tam jest
        • Gość: elf_fle Re: Przekręt na Ap!!! IP: 217.153.173.* 31.07.08, 10:56
          Nie wiem, czy to z tego powodu, ale te osoby, które się nie dostały miały
          obowiązek na swoim koncie zaznaczyć, że chcą dalej brać udział w dalszych
          rekrutacjach. Był tam jakiś dział, czy przycisk(nie wiem, bo nie startowałam w
          tym roku, ale koleżanki mi mówiły jak to wygląda). Jeśli tego nie zrobiłaś
          zostałaś wykluczona z dalszych rekrutacji.
          I tu powstaje pytanie? Zaznaczyłaś? Jeśli tak, to nie wiem co mogło sie stać -
          złóż odwołanie i na pewno się dostaniesz.
          A dziekan i lektor mają figę wspólnego z rekrutacją. Od tego są specjalne osoby
          + system komputerowy. Dziakn nie ma czasu sterczeć nad teczkami.
          • Gość: ewa Re: Przekręt na Ap!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 10:57
            zaznaczylam! i pisalo mi,ze bede brana pod uwage w miare zwalniania
            wolnych miejsc
            • Gość: elf_fle Re: Przekręt na Ap!!! IP: 217.153.173.* 31.07.08, 11:00
              jeśli jesteś z Krakowa to się rusz do dziekanatu(weź ze sobą świadectwo
              maturalne i dojrzałości) i zapytaj czemu się nie dostałaś. Możesz też zadzwonić.
              jeśli nie uzyskasz wyjaśnienia - napisz odwołanie.
              • Gość: ewa Re: Przekręt na Ap!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 11:04
                nie,mieszkam prawie 200 km od Krakowa:(
                nie wiem,czy zadzwonic tam w tej sprawie,ale pewnie pzrez tekl nic
                nie powiedza
              • clas_sic Re: Przekręt na Ap!!! 31.07.08, 11:05
                przyjęcie lub nieprzyjęcie na studia to zwykła decyzja administracyjna - i
                przysługuje ci (jak od każdej innej) odwołanie. Więc je napisz, o ile jeszcze
                termin do jego złożenia nie minął.

"§ 10
                Od decyzji komisji rekrutacyjnej kandydatom przysługuje prawo złożenia odwołania
                do Uczelnianej Komisji Rekrutacyjnej w terminie 14 dni od daty otrzymania decyzji.
                Podstawą odwołania może być jedynie wskazanie naruszenia warunków i trybu
                rekrutacji na studia. Decyzję podejmie Rektor, po rozpatrzeniu wniosku
                Uczelnianej Komisji Rekrutacyjnej. Decyzja Rektora jest ostateczna.
                (www.ap.krakow.pl/rekrut/reinfo/uchwala.html)"
                • Gość: ewa Re: Przekręt na Ap!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 11:13
                  mineło dopiero 3 dni (wyniki byly 28 lipca),wiec zloze
        • Gość: e. Re: Przekręt na Ap!!! IP: *.insat.net.pl 31.07.08, 11:30
          Ehhh... no to o politologii chyba zapomnieli:/ wszystkie listy są
          stare:

"Opublikowana przez Komisję Rekrutacyjną dnia 2008-07-11 o godz.
          08:14:12
          Zaktualizowana dnia 2008-07-14 o godz. 08:02:29"

Tyle... nie mam późniejszych aktualizacji danych:/

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka