Gość: hani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 17:33 Wpisujcie się kto z was idzie na któryś z tych kierunków i co o nich sądzicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Myszka Fizjoterapi!! To jest To!! IP: *.zamosc.mm.pl 06.08.08, 17:58 Studiuję sama fizjoterapie właśnie jestem na drugim roku, pierwszy przeszłam ale nie było łatwo anatomia jest wykańczająca z biochemią i biologią takze nie było łatwo, najwięcej przyjemnosci sprawiała mi kinezyterapia, ale na drugim już zapoznam sie z fizykoterapią :) kierunek przyszłościowy, roboty po nim jest sporo :)szpitale kliniki przychodnie sanatoria osrodki rekreacyjne szkoly nauczycielstwo, zusy własna działalnosc gorpodarcza prywatna przychodnia, salony odnowy biologicznej, SPA i na pracy zagranicznej skończywszy... i tak zapewne coś ominęłam :) Praca bęzie społeczeństwo sie starzej, dłużej żyjemy i potrzebujemy stałej opieki usprawniania i takze bardziej dbamy o siebie :) Więc jeżeli masz możliwość studiowania Fizjoterapi to nie zastanawiaj sie bo to Pewny Zawód w Garści!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Fizjoterapi!! To jest To!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 09:02 Ja idę na ZP, ale moim marzeniem była dietetyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Fizjoterapi!! To jest To!! IP: *.zamosc.mm.pl 07.08.08, 13:41 Ja wiedziałam że warto isć na fizjoterapie, chociarz zdawałam mature z rozszerzonego wosu po cichu marząc o prawie :) Ale dobrze że w pore się opamietałam i poszłam na fizjoterapię! Odpowiedz Link Zgłoś