Dodaj do ulubionych

uek kraków - pytanie do studentów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 17:06

wybieram sie na uek na drugi kierunek i w zwiazku z tym chciałem się zapytać
studentów tej uczelni jak wygląda sytuacja z przepisywaniem ocen. Jest szansa
że przepiszą mi matme którą w wymiarze 30h wykładów i 30h ćwiczeń już
wcześniej zaliczyłem (z tym że była to matma z elementami statystyki, miałem
4.0) a na ueku bede miał 15/15h, tez za 6 ects. ??? czy jest szansa na
przepisanie wuefu który juz nawiasem mówiąc zaliczyłem dwa razy? czy byłaby
opcja z przepisaniem angielskiego z którego zdałem już egzamin na C1???

jak to w końcu na tym ueku jest ? bo słyszałem że niechętnie przepisują????
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: uek kraków - pytanie do studentów IP: 195.117.57.* 03.09.08, 18:43
      Chętnie przepisują jak się studiuje oba kierunki na UEKu Z innych uczelni to
      nie za bardzo A jeśli chodzi o wf i języki to chyba nie ma żadnych szans na
      przepisanie
      • Gość: AlvaroRuiz Re: uek kraków - pytanie do studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 19:19
        no to fajnie :-/
        • Gość: ja Re: uek kraków - pytanie do studentów IP: 217.98.19.* 03.09.08, 22:43
          Hm to zalezy. A z jakiej uczelni chcesz przepisywac te oceny? U nas gdy ktos
          chcial przepisywac oceny z UJ z matematematyki to facet sie zgodzil jesli
          prowadzacy zajecia byl z wydzialu matemateki ale nie z zadnego innego wydzialu
    • Gość: krasnal Re: uek kraków - pytanie do studentów IP: *.zvid.net 03.09.08, 22:43
      matematyka - zależy od prowadzącej
      angielski - nie ma szans, nie ma zwolnień ani ze względu an certyfikat (jedynie
      np. LCCI na odpowiednim poziomie zwalnia ale tylko z egzaminu po zakończeniu kursu)
      wf - z tego, co widzę, nie przepisują

Także próbuj z matmą, a może z wfu znowu zaczną przepisywać w tym roku?
      Powodzenia :)
      • Gość: AlvaroRuiz Re: uek kraków - pytanie do studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 23:24
        dzięki wielkie za rozjaśnienie sytuacji. mam nadzieje że sie uda z tą matmą bo
        niechce już więcej przez ten koszmar przechodzić :-]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka