Gość: samsung IP: *.zamosc.mm.pl 10.09.08, 21:25 Czy warto tam studiować?? Co po tym robić?? Może to znowu bezwartościowy typowo humanistyczny (gó..any) kierunek ?? sam nie wiem, doradzicie coś ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samsung Re: SWPS - dziennikarstwo IP: *.zamosc.mm.pl 10.09.08, 21:59 UP Please Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: SWPS - dziennikarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 22:10 Przecież dziennikarstwo to humanistyczny kierunek (gó..any?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsung Re: SWPS - dziennikarstwo IP: *.zamosc.mm.pl 10.09.08, 22:15 MOże lepiej zamaist na typowo badziewny humanistyczny kierunek i dosyć drogi 775zł bodajże, to iśc na prywatną i studiować jakąs dietetyke albo fizjoterapię to to chocicarz konkretny zawód.... sam nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tito Re: SWPS - dziennikarstwo IP: *.promax-ck.pl 10.09.08, 23:07 a idż ty w ci.pe z takim kierunkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsung Re: SWPS - dziennikarstwo IP: *.zamosc.mm.pl 11.09.08, 18:45 No to już się dowiedziałem... a mógłby ktoś rozleglej się wypowiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_radosnego_pierdofonu Re: SWPS - dziennikarstwo 13.09.08, 16:44 swps bardzo dobrą szkołą jest. natomiast jeśli chodzi o dziennikarstwo, to żeneralmą uważałabym. pomysl - gdzie znajdziesz pracę? czy polska to juesej - multum mediów elektronicznych, stacji radiowych, gazet? poza tym sądzę, że dziennikarstwo powinno się studiować po skończeniu już jakiegoś innego kierunku. tak np. zrobiła olejnik, lis i wielu innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: SWPS - dziennikarstwo IP: 194.88.215.* 18.09.08, 11:15 Zejdźcie ludzie z tego dziennikarstwa:) Zaczynam w tym roku trzeci rok (na UJ) i uważam, że to świetny kierunek. Fakt, ogólnie rozwijający, czasami mało konkretny. I nie ma po tych studiach pewnej pracy. Ale na drugim roku ponad połowa z nas już znalazła pracę w tym zawodzie. Polska to nie USA, ale mamy mnóstwo agencji reklamowych i eventowych, mediów elektronicznych, miejsc, gdzie potrzebują specjalistów od PR,itd. Oczywiście nie trzeba studiować dziennikarstwa, żeby tam pracować, ale to zdecydowanie pomaga. A drugi kierunek owszem, warto zrobić. Ale ja polecam zacząć od dziennikarstwa. Warto studiować to, co sprawia przyjemność, bo praca w tym zawodzie da satysfakcję. Odpowiedz Link Zgłoś