Gość: aaaaasddd IP: *.quarto.pl 05.10.08, 21:08 Czy mam szanse z podstawa biologii... ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peq Re: Psychologia? IP: *.toya.net.pl 06.10.08, 16:22 Wątpliwa sprawa:/ Wiem, co mówię, bo sama startuje na psychologię. Zależy jeszcze na jaką chcesz uczelnię i czy na stacjonarne lub nie. Jeśli chcesz startować na uniwerek typu UW lub UJ to szczerze mówiąc możesz dać sobie spokój, bo z taką biologią nie masz szans. Chyba, żebyś ten brak wyrównała rozszerzonym polskim i j. obcym. Popatrz tym bardziej na przeliczniki w uczelniach. Bo czasami bardziej się opłaca zdać poziom rozszerzony na 50% niż podstawowy na 90% (w momencie przelicznika podstawowy x0,5; rozszerzony x1 wychodzi ze z rozszerzenia masz większą liczbę punktów). Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia2203 Re: Psychologia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 18:55 Jeśli chodzi o państwowe uczelnie i studia dzienne, to nie masz najmniejszych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Psychologia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 08:15 masz na aps-ie w wawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peq Re: Psychologia? IP: *.toya.net.pl 07.10.08, 13:32 Na razie pewnie ma szansę, bo oni chyba dopiero w tym roku otworzyli ten kierunek, więc chcą zapełnić wolne miejsca. Potem jak zauważą, że jest branie na psychologię u nich to zmienią wymagania na ostrzejsze:/ żeby mogli sobie wybierać tych naj naj. Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: Psychologia? 07.10.08, 20:21 Ci naj-naj, to i tak wybiorą inną uczelnię ;) /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Psychologia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 20:10 Studiuję prawo ale po tym co usłyszałem od studentów o zachowaniu tego pana to prostu włosy mi z głowy wychodzą i skóra cierpnie. To jakiś koszmar i horror. Uniwersytet Jagielloński po prostu zszedł na psy. Słyszałem jak studenci na I roku administracji niestacjonarnej na WPiA na UJ narzekali między sobą na karygodne zachowanie jakiegoś młodego doktorant z Katedry Teorii i Filozofii Prawa UJ,który wyżywa się na studentach kiedy robi im kartkówki na ćwiczeniach z Podstaw prawoznawstwa i traci czas na takie tematy jak prawa zwierząt, aborcja czy eutanazja.Raz przyszedł do nich na ćwiczenia chwiejnym krokiem i czuć było od niego alkohol. Podobno był bardzo wstawiony(pijany), wręcz nie mógł ustać. I to ma być porządny wykładowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tito Re: Psychologia? IP: *.pol.akademiki.lublin.pl 07.10.08, 21:39 masz szanse najwyzej dostac w ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Psychologia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 10:26 na aps nie masz szans, w tym roku zarejestrowąło się ponad 2 tys osób, przyjęli 160, a limit był do 130 zwiększyli o 30 osób aż.. Odpowiedz Link Zgłoś