Gość: Anna IP: *.wro.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 23.10.03, 21:33 Szukam korepetytorki lub korepetytora z jezyka portugalskiego we Wroclawiu (najlepiej w zamian za jezyk francuski,ale niekoniecznie). Kontakt: jezyk_francuski@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: go Re: portugalski IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 24.10.03, 00:08 a ja w gdansku! czy czasem masz zamiar zdawac w listopadzie egzamin z portugalskiego firmowany przez instytut camoes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: portugalski IP: *.wro.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 24.10.03, 10:18 NIe, nawet o tym nie wiedzialam. Chce kiedys wyjechac do Portugalii i dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: portugalski IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 24.10.03, 12:32 na stałe? rozumiem, że już tam byłas. ja mieszkałam w portugalii 7 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: portugalski IP: *.wro.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 24.10.03, 13:51 Nie:) nie na stale i nigdy tam jeszcze nie bylam:) 7 miesiecy? To chyba po tak dlugim pobycie niepotrzebny Ci nauczyciel?;)Byłaś moze na stypendium? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: portugalski IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 24.10.03, 19:09 na stypendium bylam w uk. w portugalii bawilam sie w biznes. niby 7 miesiecy, ale nauczyciel jest mi bardzo potrzebny. wlasciwie malo zmuszalam sie do mowienia po portugalsku (nie uczylam sie tego jezyka przed wyjazdem), bowiem latwiej i szybciej zalatwialam sprawy po angielsku. moi portugalscy znajomi tez rozmawiali ze mna po angielsku, "wykorzystywali" mnie do poćwiczenia języka. moge odpowiedziec na wiele pytan, jak sądzę, jeśli masz takowe a propos portugalii. pozdrawiam. go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: portugalski IP: *.wro.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 24.10.03, 21:21 GO, masz moze maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: portugalski IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 24.10.03, 23:21 mam. czy moge sie odezwac na adres internetowy podany w pierwszej wiadomosci? napisze. do uslyszenia. go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: portugalski IP: *.wro.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 24.10.03, 23:30 Tak, dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś