Dodaj do ulubionych

portugalski

IP: *.wro.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 23.10.03, 21:33
Szukam korepetytorki lub korepetytora z jezyka portugalskiego we Wroclawiu
(najlepiej w zamian
za jezyk francuski,ale niekoniecznie). Kontakt: jezyk_francuski@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: go Re: portugalski IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 24.10.03, 00:08
      a ja w gdansku!
      czy czasem masz zamiar zdawac w listopadzie egzamin z portugalskiego firmowany
      przez instytut camoes?
      • Gość: Anna Re: portugalski IP: *.wro.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 24.10.03, 10:18
        NIe, nawet o tym nie wiedzialam. Chce kiedys wyjechac do Portugalii i dlatego.
        • Gość: go Re: portugalski IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 24.10.03, 12:32
          na stałe? rozumiem, że już tam byłas. ja mieszkałam w portugalii 7 miesiecy.
          • Gość: Anna Re: portugalski IP: *.wro.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 24.10.03, 13:51
            Nie:) nie na stale i nigdy tam jeszcze nie bylam:)
            7 miesiecy? To chyba po tak dlugim pobycie niepotrzebny Ci nauczyciel?;)Byłaś
            moze na stypendium?
            • Gość: go Re: portugalski IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 24.10.03, 19:09
              na stypendium bylam w uk. w portugalii bawilam sie w biznes. niby 7 miesiecy,
              ale nauczyciel jest mi bardzo potrzebny. wlasciwie malo zmuszalam sie do
              mowienia po portugalsku (nie uczylam sie tego jezyka przed wyjazdem), bowiem
              latwiej i szybciej zalatwialam sprawy po angielsku. moi portugalscy znajomi tez
              rozmawiali ze mna po angielsku, "wykorzystywali" mnie do poćwiczenia języka.
              moge odpowiedziec na wiele pytan, jak sądzę, jeśli masz takowe a propos
              portugalii. pozdrawiam. go
              • Gość: Anna Re: portugalski IP: *.wro.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 24.10.03, 21:21
                GO, masz moze maila?
                • Gość: go Re: portugalski IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 24.10.03, 23:21
                  mam. czy moge sie odezwac na adres internetowy podany w pierwszej wiadomosci?
                  napisze. do uslyszenia. go
                  • Gość: Anna Re: portugalski IP: *.wro.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 24.10.03, 23:30
                    Tak, dzieki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka