blueska3 09.06.06, 23:02 :-( Optymistyczny wariant dziś przyjęłam.. 1:1.. Szkoda tylko, że na 11 zawodników tak naprawdę grało kilku.. Edi.. Dziękujemy!! Że chociaż Ty! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice "koreanski syndrom sprzed czterech lat" 09.06.06, 23:04 to w sumie jak w dobrej firmie informatycznej w Polsce... :) dream team.. blueska3 napisała: > :-( Optymistyczny wariant dziś przyjęłam.. 1:1.. Szkoda tylko, że na 11 > zawodników tak naprawdę grało kilku.. Edi.. Dziękujemy!! Że chociaż Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
wise_girl Re: "koreanski syndrom sprzed czterech lat" 10.06.06, 01:56 Edi się starał.Było widać naprawdę,Żuraw miał pewnie gorszy dzień,ale spokojnie,przed nami Niemcy:) Odpowiedz Link Zgłoś
domisku_21 Re: Nie tak miało być 10.06.06, 19:59 smolarek...matko patryjotko:):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Nie tak miało być 10.06.06, 20:06 EBI nie EDi !!!!!!!!!!!!!!!!!!Ebi od Euzebiusz. cos tam uslysza cos przekreca ale sie pilka interesuja Odpowiedz Link Zgłoś
wise_girl Re: Nie tak miało być 10.06.06, 23:40 Przestań,po kilku piwkach nie takie rzeczy się przekręca;)Tak wiem,Euzebiusz Smolarek,Ebi.Mea culpa. Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Nie tak miało być 10.06.06, 23:42 nie o Ciebie przeca mi chodzi tylko o domisiu,co to wyskoczyla z matka patriotka Odpowiedz Link Zgłoś
wise_girl Re: Nie tak miało być 10.06.06, 23:47 Aha.Ale też się pomyliłam na fali poprzedniego postu i tak poleciałam z tym Edim:) Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Nie tak miało być 11.06.06, 14:43 Ja mówie na niego Edi nie dlatego, że pomyłka czy niedosłyszenie, ale dlatego, że zdecydowanie bardziej podoba mi sie Edi niż Ebi i ot.. cała filozowia. Ale i tak kazdy wie o kogo chodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś