Gość: katie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.08, 11:53 Czy muszę mieć zdaną biol podst i wos rozszerzony czy wystarczy biol podst?od ilu % przyjmują? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: motorolka Re: pielęgniarstwo UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 12:03 moja koleżanka dostała sie na ten kierunek a miała tylko biol podst.. wiec wosem nie musisz sobie zaprzątywać głowy ale zreyzygnowała z niego po krótkim czasie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katie Re: pielęgniarstwo UJ IP: 83.1.94.* 19.11.08, 15:41 ale na uj się dostała??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katie Re: pielęgniarstwo UJ IP: 83.1.94.* 19.11.08, 15:42 ale po samym wosie się dostała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motorolka Re: pielęgniarstwo UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 16:01 czytać nie umiesz?:P pisała TYLKO biol podst i sie dostała na UJ na DZIENNE, ale zrezygnowała z kierunku bo to nie było to, co chce w życiu robić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikki Re: pielęgniarstwo UJ IP: *.citynet.pl 24.11.08, 17:33 starczy jak zdasz biologie podstawowa na jakies 40-50% Ja jestem na pielegniarstwie UJ. Studia ciezkie,zajecia od rana do wieczora i nauki od wieczora do rana. Jak idziesz do Krakowa poimprezowac to daj sobie spokój....wywala cie po pierwszym semestrze. (zacznij sie juz uczyc anatomii i fizjologi bo potem nie wyrobisz) Dla upiększenia całosci dodam ze na pierwszym roku jest 15 przedmiotow.... Ale ja osobiscie nie zamienilabym pielegniarstwa na nic innego:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś