Gość: hyat IP: *.acn.waw.pl 14.02.09, 21:24 Czy studiowaliście kiedyś dwa kierunki naraz? Jak trudno było Wam je pogodzić i jakie to były kierunki. Ja zastanawiałam się nad prawem i FiR na UW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: dwa kierunki naraz IP: 91.192.77.* 14.02.09, 22:13 weż 3 kierunek , bo 2 to za mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: dwa kierunki naraz IP: 85.14.84.* 14.02.09, 22:14 3 to tez za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: dwa kierunki naraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 01:44 1) szukaj, była już masa tematów o dwóch kierunkach 2) pozastanawiaj się jeszcze trochę - głównie skup się nad studiowaniem dwóch od razu. jak to będzie na jednym, tego nie wie nikt. a co do dwóch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google Re: dwa kierunki naraz IP: 150.254.107.* 15.02.09, 04:08 Najpierw nie daj się wyrzucić z jednego, a potem zaczynaj myśleć o drugim. Żeby się nie okazało, że po roku nie masz żadnego. Zwłaszcza, że na początku nawet nie będziesz dobrze wiedział, gdzie na wydziale jest WC, a co tu mówić o zgrywaniu planów w pierwszym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: dwa kierunki naraz 15.02.09, 09:58 Niedługo pani minister ci rozwiąże problem :> /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyat Re: dwa kierunki naraz IP: *.acn.waw.pl 15.02.09, 13:54 Myślałam, żeby zacząć jeden kierunek i po roku drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google Re: dwa kierunki naraz IP: 150.254.107.* 15.02.09, 14:23 To w takim układzie chyba sam po roku będziesz wiedział czy dasz radę, nie? Jedni łączą dwa trudne i jest OK, a inni z jednym banalnym nie dają sobie rady. A i ocena stopnia trudności jest subiektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredniaczka Re: dwa kierunki naraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 22:24 hmm może najpierw niech Cie przyjmą na pierwszy,a potem /po 2 semestrach zaliczonych/zastanawisz się czy sobie dobrać coś jeszcze...: Odpowiedz Link Zgłoś
eda-mg Re: dwa kierunki naraz 23.02.09, 21:35 jestem na 4 roku. od roku noszę się z zamiarem podjęcia studiów na 2 kierunku. sposoby są dwa z podania i z rekrutacji. z podania już w wakacje probówałam, ale uczelnia nie przewidziała miejsc dla studentów drugiego kierunku. w tym roku chcę probować z rekrutacji. czy prawnie jeszcze mogę? czy nie jestem "za stara":) i czy wtedy dziekan może nie wyrazić zgody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dwa kierunki naraz IP: *.chello.pl 23.02.09, 22:17 O ile tym drugim kierunkiem nie jest aktorstwo, nie możesz być "za stara", nie ma ograniczeń wiekowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dwa kierunki naraz IP: *.ghnet.pl 24.02.09, 21:50 tez jestem na 4 roku i chcialabym studiowac drugi kierunek ale jednak jestem "za stara" pod tym wzgledem ze kolejne studia to ograniczenia w poszukiwaniu pracy dlatego chyba zdecyduje sie na zaoczne Odpowiedz Link Zgłoś
eda-mg Re: dwa kierunki naraz 24.02.09, 22:52 myślałam o licencjacie a magisterce jeśli już to zaocznie:)w końcu planuję założyć tez rodzine:) zaoczne wejdą w grę tylko jeśli znajdę prace i bedę mogła je sfinansować. chodzi mi po głowie też takie wyjście by ograniczyc koszty- na 5 roku zaczać właśnie dziennie, a potem na kolejne lata przenieść się na zaoczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelajagiellonka Re: dwa kierunki naraz IP: *.chello.pl 28.02.09, 14:45 Jeśli się nie ma doświadczenia w studiowaniu,to na razie lepiej jest pomyśleć o tym,żeby dostać i utrzymać się na jednym z nich.Ja owego czasu,na pierwszym roczku studiów, byłam studentką dwóch kierunków, ale dość szybko okazało się,że jedne studia są ważniejsze i teraz je wybrałam.Możesz zawsze spróbować pochodzić tu i tu, jednak chyba lepiej jest skupić się na jednym niż na dziesięciu rzeczach. Odpowiedz Link Zgłoś