Gość: student - inwestor IP: *.icpnet.pl 04.12.03, 03:11 w takim razie z inwestycji kapitalowych przeniose sie na pedagogike... moze tam bedzie praca... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MACIEJ Re: Najpopularniejsze kierunki studiów 2003 IP: *.ny325.east.verizon.net 04.12.03, 03:23 Maturzysci na latwizne ida. Widzial ktos zeby oblac PEDAGOGIKE? GEEKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona DZIWNY KRAJ IP: 57.67.16.* 04.12.03, 09:59 Dziwny jest kraj, w ktorym najpopularniejszy kierunek jest jednoczesnie jednym z najgorzej platnych, ale takze posiadajacym najwieksze prawdopodobienstwo zatrudnienia. Nie wierze, ze pedagogika stala sie tak popularna ze wzgledy jej atrakcyjnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
ethlin Re: Najpopularniejsze kierunki studiów 2003 04.12.03, 10:19 Dziwny to kraj w którym ludzie poświęcają 5 lat swojego zycia na studiowanie nie tego co ich interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berenika Chodzi oto,żeby studiować.... IP: *.lama.net.pl 04.12.03, 10:50 obojętne co,ale tytuł magistra zawsze się przyda.Ja osobiście nie wyobrażam sobie iść na kierunek,który mnie nie interesuje.A tak zrobiła moja koleżanka,stwierdzając,że....coś trzeba studiować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: Najpopularniejsze kierunki studiów 2003 IP: *.lanet.wroc.pl 04.12.03, 11:12 Pani ekspert się dziwi, a nie wie, że w realiach polskich szkół wyższych o tego typu rankingu nie decyduje popyt tylko podaż; tak się składa, o czym pani psor powinna wiedzieć, że swego czasu naprodukowano w polsce wyższych szkół pedagogicznych i naukowców- pedagogów (brzmi to prawie jak oksymoron) i stąd tylu studentów na pedagogice, bo lepiej skończyć pedagogikę niż poprzestać na maturze- tak wygląda dylemat niedouczonego maturzysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madala Re: Najpopularniejsze kierunki studiów 2003 IP: *.icpnet.pl 04.12.03, 14:07 pedagogow sa juz tysiace, a ile mozna imm zaoferowac miejsc pracy??? wydaje mi sie ze mamy kolejna maszynke do produkowania bezrobotnych... Odpowiedz Link Zgłoś