Dodaj do ulubionych

Logopedia na AP

IP: *.netis.net.pl 31.05.09, 14:39
Chciałabym zaczerpnąć rzetelnych informacji na temat studiiów logopedycznych
na AP w Krakowie. Wiem, że specjalizację wybiera się po pierwszym roku studiów
i jest ograniczona liczba miejsc na każdą z nich. Ale, czy jest możliwość
kontynuowania studiów na magisterium?
Obserwuj wątek
    • Gość: marajka Re: Logopedia na AP IP: *.cityconnect.pl 31.05.09, 16:44
      Jest.
      • Gość: Basia Re: Logopedia na AP IP: *.netis.net.pl 31.05.09, 17:41
        Miła informacja. Dziękuję.
        • Gość: marajka Re: Logopedia na AP IP: *.cityconnect.pl 31.05.09, 18:21
          Aha, w tym roku nie ma logopedii, a nauczycielska z logopedią. Za rok pewnie
          znów coś innego wymyślą.
    • Gość: SS Re: Logopedia na AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 19:34
      Marajko, studiujesz polonistykę na AP ?
      • Gość: marajka Re: Logopedia na AP IP: *.cityconnect.pl 31.05.09, 20:32
        Tak.
        • Gość: SS Re: Logopedia na AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 21:23
          Jak oceniasz uczelnie ? Jesteś zadowolona ze swojego wyboru ?
          • Gość: marajka Re: Logopedia na AP IP: *.cityconnect.pl 01.06.09, 22:45
            Dosyć dobrze, tym bardziej, że mam porównanie. Nie podoba mi się fiksacja na
            punkcie wf-u, trochę traktowania studenta z góry też jest, ze specjalnościami
            też zrobili cyrk, ale ja akurat jestem tam gdzie chciałam, ogólnie jestem
            zadowolona, ale trafiła mi się fajna grupa więc może nie jestem całkiem obiektywna.
            • Gość: SS Re: Logopedia na AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:55
              O właśnie, w jakiej formie prowadzony jest wf i co ze studentem, który ma
              zwolnienie z tego przedmiotu ? Wystarczy dostarczyć zaświadczenie od lekarza ?
              • Gość: marajka Re: Logopedia na AP IP: *.cityconnect.pl 02.06.09, 16:17
                Wf na sali, w 1 sem. sala i basen. Jesli masz zwolnienie to chodzisz na
                rehabilitację(i tak jest chyba wszędzie). Ale na UP jeśli nie możesz chodzić na
                rehabilitację chodzisz na wykłady. Nie żartuję- to się nazywa współczesna
                kultura sportu, czy jakoś tak.
                • Gość: SS Re: Logopedia na AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 16:54
                  A jak wyglądają zajęcia na tej sali i rehabilitacja ? I co ze zwolnieniem ? Czy
                  wystarczy przynieść zaświadczenie od lekarza, takie jak przez cały okres LO, czy
                  trzeba się stawić przed jakaś komisją ?
                  • Gość: marajka Re: Logopedia na AP IP: *.cityconnect.pl 02.06.09, 21:48
                    Sala normalnie, siatka, hokej itp. Rehabilitacja nie wiem, zalezy od wady czy
                    choroby. Zaświadczenie normalne, to nie wojsko, ale nie orientuję się, bo
                    chodziłam na normalny wf.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka