Dodaj do ulubionych

studenci filozofii łączmy się :D

12.07.09, 19:16
Hej heeej przyszli mgr filozofii !! :)
Poznajmy się :D

Obserwuj wątek
    • tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 12.07.09, 23:41
      helloooooł!!!?
      CZy tylko ja jedna dostałam sie na filozofie? A może nikt prócz mnie nie składał
      na nią;>?
      • rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 15.07.09, 17:09
        Ja składałem i się dostałem :P A poza tym chyba oprócz nas jeszcze 38 osób :D
        • tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 15.07.09, 17:36
          Jest! Nareszcie ktoś sie odezwał! :D A juz myślałam, że na tym forum oprócz mnie
          nie ma żadnego filozofa :) A skąd wiesz ile osób przyjęli?

Pozdrawiam

Ps. Jeszcze na cos składałeś?
          • rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 15.07.09, 17:44
            Byłem na KUL i policzyłem przyjętych :) Składałem tylko na filozofię :)
            • tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 15.07.09, 20:50
              To tak samo jak ja! Tylko na Kul i tylko na filozofie :) Ja sie wybieram do
              Lublina w przyszłym tygodniu. A skąd jesteś?
              • rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 15.07.09, 23:23
                Z Lublina, na studia będę miał hmm... blisko :P
                • tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 16.07.09, 19:21
                  A co Cie skłoniło by składać na filozofie? Nikt Ci nie mówił, że po tym można
                  chipsy w sklepie sprzedawać ;p ?
                  • rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 16.07.09, 19:41
                    Skłoniło mnie to, iż:
                    1. Filozofia jest po prostu bardzo interesująca.
                    2. Szuka odpowiedzi na bardzo ważne pytania dotyczące każdego człowieka.
                    3. Uczy myślenia.
                    4. Jest matką wszystkich nauk.
                    • tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 16.07.09, 19:53
                      To jest to!!! A prace jak ktos bedzie bardzo chciał to i tak znajdzie. Nawet
                      jako absolwent filozofii :))
                      • zuuuzaa229 Re: studenci filozofii łączmy się :D 17.07.09, 15:44
                        Zlozylam dzis odwolanie na politologie i filozofie :) Wszystkie
                        znaki na niebie mowia ze od pazdziernika sie spotkamy:)
                        • tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 17.07.09, 16:01
                          No mam wielką nadzieje :))
    • tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 20.07.09, 00:54
      Jak to jest z tą opinią Księdza Proboszcza? Jeszcze nie byłam jej załatwić.
      Szczerze troche boje sie tej rozmowy z Proboszczem, a szczególnie pytania czy
      chodze do kościoła(bo nie chodze).
      Z góry dzięki za odp :)

• zuuuzaa229 Re: studenci filozofii łączmy się :D 20.07.09, 01:02
        Odezwij sie na gg 1922791:) To podyskutujemy o opini ksiedza:)
        • tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 00:38
          Ludzie piszcie cooś!! Np. Jaką opinię wystawił Wam ksiądz? Pozytywną czy
          negatywną ;p ?
          • rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 11:23
            Pozytywną, bez żadnych kłopotów :P
            • tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 11:27
              A pytał sie Ciebie o coś? Czy bez wahania Ci wystawił? Ach, pytam sie, bo
              dopiero dzisiaj ide wszystko załatwiać, a jutro jade do Lublina :)
              • rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 11:38
                Hmm... czy uczestniczę we Mszy, czy rodzina przyjmuje Księdza na wizytę duszpasterską, czy chodziłem na religię. Ale to w sumie powinna być tylko formalność, nie sądzę żeby ktoś Ci robił problemy. A bez tego pewnie też Cię przyjmą, co innego gdybyś składała na Teologię na przykład :P
                Pozdrawiam,
                Rinso
              • rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 15:07
                Dziś składałem dokumenty i jakby co, to nasz dziekanat jest czynny oficjalnie w
                godzinach 10-13. Ja byłem dziś później, ale udało mi się złożyć dokumenty. Jak
                będzie jutro nie mam pojęcia.
                Pozdrawiam,
                Rinso
              • rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 15:14
                Argh, skleroza... Jeszcze jedno, według danych oficjalnych jutro (środa) dziekanat jest nieczynny www.kul.lublin.pl/1954.html . Trwa rekrutacja, więc pewnie jednak będzie otwarty, ale chyba lepiej się upewnić :)
                • tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 15:40
                  A dzięki za info :) Jutro mam zamiar wyjechać z domu, więc w czwartek rano
                  byłabym w lublinie, gdzies tak po 6 ;) Więc będe miała czas chociaz sobie miasto
                  pozwiedzać :) A płaciłeś cos za wypis aktu chrztu?
                  • rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 15:43
                    Hmm... nie :)
                    • tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 15:57
                      aha to może ja też nie bedę płacić :) właśnie wybieram sie do księdza:) wiem, że
                      wczas ;p Jestem kompletnie niezorganizowana, no ale co poradze ;)
                      • tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 21:21
                        Już odpis aktu chrztu mam :) Ksiądz prześwietny:) Nic nie musiałam płacić i
                        jeszcze ksiądz obiecał mi dać książkę o historii filozofii :D i ogólnie był pod
                        wrażeniem, że akurat ten kierunek i ta uczelnia:)
                        • fyllardpol Re: studenci filozofii łączmy się :D 22.07.09, 17:31
                          też będę studiował filozofię :) jutro jadę do Lublina z papierami. jestem z Rudy Śląskiej i to trochę daleko, ale co tam. jedziecie na ten obóz COOL ADAPCIAK 2009?
                          • tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 22.07.09, 18:23
                            kolejna osoba sie dołączyła, super:) Ja nie jade, trzeba oszczędzać kase:) A
                            słuchaj o której jedziesz? Ja jestem z Raciborza i wyjeżdzam jutro wieczorem z
                            miasta, i w Lublinie będe rano. ?????
                            • fyllardpol Re: studenci filozofii łączmy się :D 22.07.09, 19:04
                              Wyjeżdżam jutro rano, na miejscu będę o 13:00 :) wracam w piątek po południu
                              • tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 22.07.09, 19:09
                                Ahaa to może sie spotkamy w drodze powrotnej ? :) Tylko tak orientacyjnie byś
                                musiał mi napisac o której tak mniej więcej byś wyjezdzał z Lublina:) A bedziesz
                                tam nocował?
                                • fyllardpol Re: studenci filozofii łączmy się :D 22.07.09, 21:19
                                  nocuję w akademiku, wracam w piątek busem o 14:45
                                  • tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 22.07.09, 22:18
                                    Ja wracam pociągiem, ale o której to nie wiem;p Jeszcze mam problemy z tą
                                    nieszczęsną opinią. Chcą ode mnie Świadectwo ukończenia szkoły średniej i
                                    zaświadczenie ze szkoły, że chodziłam na lekcje religii i kto mnie uczył itp.,
                                    itd. I przez to, dzisiaj nie wyjechałam do Lublina, bo szkoła już zamknięta
                                    była. Robią problemy ;/
    • tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 25.07.09, 16:35
      Juz złozyłam dokumenty:) No jeszcze tylko musze wysłać metryke chrztu, bo
      zapomniałam;p Panie w dziekanacie baardzi miłeee, po prostu szok! Dziedziniec
      tak jak na zdjęciach bardzo urokliwy :) Troche sie pogubiłam w Lublinie, ale na
      szczęście dotarłam żywa do domu:) Ach, Lublin....:) Ale dworzec PKP to mają
      naprawde zadbany i w takim ładnym budynku się mieści, fajni uprzejmi ludzie, no
      po prostu cool :)
      • rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 30.07.09, 10:09
        Jakby ktoś był zainteresowany i nie wiedział o tym, to jest dostępny program studiów na rok akademicki 2009/10:
        e.kul.lublin.pl/qlprogram.html?ra=1&etap=0&kid=492&op=2&wid=9
        Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka