tinamalina1990 12.07.09, 19:16 Hej heeej przyszli mgr filozofii !! :) Poznajmy się :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 12.07.09, 23:41 helloooooł!!!? CZy tylko ja jedna dostałam sie na filozofie? A może nikt prócz mnie nie składał na nią;>? Odpowiedz Link Zgłoś
rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 15.07.09, 17:09 Ja składałem i się dostałem :P A poza tym chyba oprócz nas jeszcze 38 osób :D Odpowiedz Link Zgłoś
tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 15.07.09, 17:36 Jest! Nareszcie ktoś sie odezwał! :D A juz myślałam, że na tym forum oprócz mnie nie ma żadnego filozofa :) A skąd wiesz ile osób przyjęli? Pozdrawiam Ps. Jeszcze na cos składałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 15.07.09, 17:44 Byłem na KUL i policzyłem przyjętych :) Składałem tylko na filozofię :) Odpowiedz Link Zgłoś
tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 15.07.09, 20:50 To tak samo jak ja! Tylko na Kul i tylko na filozofie :) Ja sie wybieram do Lublina w przyszłym tygodniu. A skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 15.07.09, 23:23 Z Lublina, na studia będę miał hmm... blisko :P Odpowiedz Link Zgłoś
tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 16.07.09, 19:21 A co Cie skłoniło by składać na filozofie? Nikt Ci nie mówił, że po tym można chipsy w sklepie sprzedawać ;p ? Odpowiedz Link Zgłoś
rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 16.07.09, 19:41 Skłoniło mnie to, iż: 1. Filozofia jest po prostu bardzo interesująca. 2. Szuka odpowiedzi na bardzo ważne pytania dotyczące każdego człowieka. 3. Uczy myślenia. 4. Jest matką wszystkich nauk. Odpowiedz Link Zgłoś
tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 16.07.09, 19:53 To jest to!!! A prace jak ktos bedzie bardzo chciał to i tak znajdzie. Nawet jako absolwent filozofii :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuuuzaa229 Re: studenci filozofii łączmy się :D 17.07.09, 15:44 Zlozylam dzis odwolanie na politologie i filozofie :) Wszystkie znaki na niebie mowia ze od pazdziernika sie spotkamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 17.07.09, 16:01 No mam wielką nadzieje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 20.07.09, 00:54 Jak to jest z tą opinią Księdza Proboszcza? Jeszcze nie byłam jej załatwić. Szczerze troche boje sie tej rozmowy z Proboszczem, a szczególnie pytania czy chodze do kościoła(bo nie chodze). Z góry dzięki za odp :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuuuzaa229 Re: studenci filozofii łączmy się :D 20.07.09, 01:02 Odezwij sie na gg 1922791:) To podyskutujemy o opini ksiedza:) Odpowiedz Link Zgłoś
tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 00:38 Ludzie piszcie cooś!! Np. Jaką opinię wystawił Wam ksiądz? Pozytywną czy negatywną ;p ? Odpowiedz Link Zgłoś
rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 11:23 Pozytywną, bez żadnych kłopotów :P Odpowiedz Link Zgłoś
tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 11:27 A pytał sie Ciebie o coś? Czy bez wahania Ci wystawił? Ach, pytam sie, bo dopiero dzisiaj ide wszystko załatwiać, a jutro jade do Lublina :) Odpowiedz Link Zgłoś
rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 11:38 Hmm... czy uczestniczę we Mszy, czy rodzina przyjmuje Księdza na wizytę duszpasterską, czy chodziłem na religię. Ale to w sumie powinna być tylko formalność, nie sądzę żeby ktoś Ci robił problemy. A bez tego pewnie też Cię przyjmą, co innego gdybyś składała na Teologię na przykład :P Pozdrawiam, Rinso Odpowiedz Link Zgłoś
rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 15:07 Dziś składałem dokumenty i jakby co, to nasz dziekanat jest czynny oficjalnie w godzinach 10-13. Ja byłem dziś później, ale udało mi się złożyć dokumenty. Jak będzie jutro nie mam pojęcia. Pozdrawiam, Rinso Odpowiedz Link Zgłoś
rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 15:14 Argh, skleroza... Jeszcze jedno, według danych oficjalnych jutro (środa) dziekanat jest nieczynny www.kul.lublin.pl/1954.html . Trwa rekrutacja, więc pewnie jednak będzie otwarty, ale chyba lepiej się upewnić :) Odpowiedz Link Zgłoś
tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 15:40 A dzięki za info :) Jutro mam zamiar wyjechać z domu, więc w czwartek rano byłabym w lublinie, gdzies tak po 6 ;) Więc będe miała czas chociaz sobie miasto pozwiedzać :) A płaciłeś cos za wypis aktu chrztu? Odpowiedz Link Zgłoś
tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 15:57 aha to może ja też nie bedę płacić :) właśnie wybieram sie do księdza:) wiem, że wczas ;p Jestem kompletnie niezorganizowana, no ale co poradze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 21.07.09, 21:21 Już odpis aktu chrztu mam :) Ksiądz prześwietny:) Nic nie musiałam płacić i jeszcze ksiądz obiecał mi dać książkę o historii filozofii :D i ogólnie był pod wrażeniem, że akurat ten kierunek i ta uczelnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
fyllardpol Re: studenci filozofii łączmy się :D 22.07.09, 17:31 też będę studiował filozofię :) jutro jadę do Lublina z papierami. jestem z Rudy Śląskiej i to trochę daleko, ale co tam. jedziecie na ten obóz COOL ADAPCIAK 2009? Odpowiedz Link Zgłoś
tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 22.07.09, 18:23 kolejna osoba sie dołączyła, super:) Ja nie jade, trzeba oszczędzać kase:) A słuchaj o której jedziesz? Ja jestem z Raciborza i wyjeżdzam jutro wieczorem z miasta, i w Lublinie będe rano. ????? Odpowiedz Link Zgłoś
fyllardpol Re: studenci filozofii łączmy się :D 22.07.09, 19:04 Wyjeżdżam jutro rano, na miejscu będę o 13:00 :) wracam w piątek po południu Odpowiedz Link Zgłoś
tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 22.07.09, 19:09 Ahaa to może sie spotkamy w drodze powrotnej ? :) Tylko tak orientacyjnie byś musiał mi napisac o której tak mniej więcej byś wyjezdzał z Lublina:) A bedziesz tam nocował? Odpowiedz Link Zgłoś
fyllardpol Re: studenci filozofii łączmy się :D 22.07.09, 21:19 nocuję w akademiku, wracam w piątek busem o 14:45 Odpowiedz Link Zgłoś
tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 22.07.09, 22:18 Ja wracam pociągiem, ale o której to nie wiem;p Jeszcze mam problemy z tą nieszczęsną opinią. Chcą ode mnie Świadectwo ukończenia szkoły średniej i zaświadczenie ze szkoły, że chodziłam na lekcje religii i kto mnie uczył itp., itd. I przez to, dzisiaj nie wyjechałam do Lublina, bo szkoła już zamknięta była. Robią problemy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tinamalina1990 Re: studenci filozofii łączmy się :D 25.07.09, 16:35 Juz złozyłam dokumenty:) No jeszcze tylko musze wysłać metryke chrztu, bo zapomniałam;p Panie w dziekanacie baardzi miłeee, po prostu szok! Dziedziniec tak jak na zdjęciach bardzo urokliwy :) Troche sie pogubiłam w Lublinie, ale na szczęście dotarłam żywa do domu:) Ach, Lublin....:) Ale dworzec PKP to mają naprawde zadbany i w takim ładnym budynku się mieści, fajni uprzejmi ludzie, no po prostu cool :) Odpowiedz Link Zgłoś
rinso Re: studenci filozofii łączmy się :D 30.07.09, 10:09 Jakby ktoś był zainteresowany i nie wiedział o tym, to jest dostępny program studiów na rok akademicki 2009/10: e.kul.lublin.pl/qlprogram.html?ra=1&etap=0&kid=492&op=2&wid=9 Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś