deezly 22.07.09, 13:29 mam nietypowe pytanko może ktoś mi pomoże czy jest się trudno dostać do chóru akademickiego na KUl-u? zastanawiam się czy mój głos by się nadawał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boolka.2 Re: chór akademicki 23.07.09, 17:34 dołączam sie do pytania ;D jakie kryteria trzeba spełnic?? Odpowiedz Link Zgłoś
deezly Re: chór akademicki 23.07.09, 19:13 widocznie zbyt gorąco żeby udzielać się na forum xD Odpowiedz Link Zgłoś
jahoda21 Re: chór akademicki 23.07.09, 19:40 Na poczatku roku udajesz się na przesłuchanie, będą wcześniej wywieszone informacje. Idziesz, pytają czy śpiewałeś w chórze, czy znasz nuty, potem małe przesłuchanie i lista przyjętych wisi za parę dni, choć wychodząc już się raczej wie. Bez podstaw muzycznych ciężko, bo tępo pracy duże, ewentualnie pozostają konsultacje do nadrabiania zaległości. Ot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
boolka.2 Re: chór akademicki 25.07.09, 09:57 Łooo hoho! a jak sie nie zna nut..?! bo ja nie znam, zawsze nie byly mi potrzebne do spiewania. bez nich tez sobie radzialm czy w ogole takie uczestnictwo w chórze bardzo koliduje z nauka i studiowaniem? malo jest pewnie czasu wolnego? Odpowiedz Link Zgłoś
cupofcoffee Re: chór akademicki 02.09.09, 12:17 jahoda21 napisała: >Bez podstaw muzycznych > ciężko, bo tępo pracy duże TĘPA to ty jesteś kochaniutka, bez podstaw ortografii raczej ciężko. A prawda jest taka że biorą kogo chcą, zawsze ci powiedzą, że nie spełniasz oczekiwań (ostatnio zdyskryminowano mnie za płeć i wiek:D) Odpowiedz Link Zgłoś