paulis69 06.08.09, 18:33 Witam, mam prośbę mógłby ktoś napisać na przykłądzie jak liczy się punkty na politechnikę śląską? jest tam wzór, który nie do końca jest dla mnie zrozumiały...z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: politechnika śląska IP: *.proxnet.pl 06.08.09, 19:36 Na co zamierzasz iść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: politechnika śląska IP: *.proxnet.pl 07.08.09, 01:56 Strona politechniki informuje,że są jeszcze wolne miejsca.Ja bym walił w ślepo,zależy jak Ci matura poszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulis69 Re: politechnika śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 18:42 Wiem, ze są wolne miejsca. Mam zamiar składać. Tylko chciałabym wiedzieć ile mam punktów...A wzór jaki podają nie koniecznie jest dla humanistów;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: politechnika śląska IP: *.proxnet.pl 07.08.09, 19:57 Proszę mi nie pisać bzdur o tym,że jak ktoś jest humanistą,to nie potrafi obliczyć prostego wzoru.Coś za dużo ostatnio tych "humanistów".To,że ktoś jest humanistą nie oznacza,że jest debilem i nieukiem.Weź dziewczyno poprzeglądaj wikipedie lub strony matematyczne i sobie go oblicz.Liczenie nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: politechnika śląska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.09, 22:24 na socjologii bedzie statystyka - jesli podstawienie czegos do wzoru sprawia ci problem, to powodzenia :):):) czarno widze mature z matematyki w przyszlym roku :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: politechnika śląska IP: *.proxnet.pl 08.08.09, 00:41 Taa.U mnie na wydziale,na socjologi jest ekonomia na II semestrze.Koleżanka-która tam uczęszcza- jak i również jej znajomi robią pod siebie.Czemu? Oj głowa boli :D jak można usunąć mianownik? Hmmm :D trudne to :D Dajcie spokój ludzie,szkoda słów na takie dziwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia:) Re: politechnika śląska IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.09, 13:58 Jakie przedmioty masz i jaki poziom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: politechnika śląska IP: *.proxnet.pl 08.08.09, 14:39 Nie studiuje socjologi,ale również miałem ekonomie z tym samym kolesiem.Poziom licealny,debil nawet zaliczy egzamin,ale widocznie to za dużo dla tych "humanistów" :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia:) Re: politechnika śląska IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.09, 14:52 Ona prosiła o pomoc a nie o durne rady czy stwierdzenia. Więc nie wiem po co się udzielasz:) Może sam nie wiesz jak to policzyc?:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: politechnika śląska IP: *.proxnet.pl 08.08.09, 14:56 Udzielam się,bo mam takie prawo i możliwości.A Ty po co jej bronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia:) Re: politechnika śląska IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.09, 14:59 Ale udzielasz się nie na temat:) A dlaczego nie pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: politechnika śląska IP: *.proxnet.pl 08.08.09, 15:15 Temat brzmi "Politechnika Śląska", więc się udzielam na temat,tym bardziej,że chodzi o mój wydział.Dlaczego nie pomóc? Dziewczyna idzie na studia,musi nauczyć się sama sobie radzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia:) Re: politechnika śląska IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.09, 15:22 A co taki cwaniak jesteś bo się dostałeś czy może jesteś po 1 roku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: politechnika śląska IP: *.proxnet.pl 08.08.09, 15:50 Cwaniakiem to byłbym,gdybym skończył studia i miał super prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulis69 Re: politechnika śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 23:44 szukam pomocy nie dlatego, ze nie umiem zwyczajnej średniej arytmetycznej obliczyć czy wiażonej...Poprostu w statystyka podano, ze przyjęcia zaczynają czy zaczynały sie od liczby punktów rownej 12. Wiec to nie moze być zwyczajna średnia...Wiec ten wzór mnie troche zbił z tropu...zresztą nie bede sie przed jakimś jak to ktoś określił "cwanaczniem tłumaczyć". Jeśli mogę liczyć na pomoc to jezyk podst. 80 wos roz. 60. z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zvx Re: politechnika śląska IP: *.profnet.com.pl 10.08.09, 23:55 Jakie 12, gdzie 12? Możesz podać linka? I sam wzór też dobrze by było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulis69 Re: politechnika śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 11:28 rekrutacja.polsl.pl/dokumenty/KOMUNIKAT%20UKR%20z%2023.07.2009%20r.studia%20stacj.d.I%20stop.pdf rekrutacja.polsl.pl/default.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zvx Re: politechnika śląska IP: *.profnet.com.pl 11.08.09, 22:48 W tej dwunastce nie dopatruj się niczego podejrzanego. Jeśli ktoś ma z podstawowego języka obcego 30 pkt, a z drugiego przedmiotu 0, to wg wzoru wychodzi ledwie 10,5 pkt. Czyli można mieć poniżej 12. A teraz napisz, ile Ci wyszło, to powiem Ci czy dobrze policzyłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulis69 Re: politechnika śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 19:41 hmm no to poziam nie zachęca...jeśli to jest zwykłą ważona czyli w tym przypadku poprostu arytmetyczna, bo woga i jezyka i przedmiotu dodatkowego jest 1. to wychjodzi 58. Odpowiedz Link Zgłoś