Dodaj do ulubionych

politechnika śląska

06.08.09, 18:33
Witam, mam prośbę mógłby ktoś napisać na przykłądzie jak liczy się
punkty na politechnikę śląską? jest tam wzór, który nie do końca
jest dla mnie zrozumiały...z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: politechnika śląska IP: *.proxnet.pl 06.08.09, 19:36
      Na co zamierzasz iść?
      • paulis69 Re: politechnika śląska 06.08.09, 21:33
        socjologie
        • Gość: Michał Re: politechnika śląska IP: *.proxnet.pl 07.08.09, 01:56
          Strona politechniki informuje,że są jeszcze wolne miejsca.Ja bym walił w
          ślepo,zależy jak Ci matura poszła.
          • Gość: paulis69 Re: politechnika śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 18:42
            Wiem, ze są wolne miejsca. Mam zamiar składać. Tylko chciałabym
            wiedzieć ile mam punktów...A wzór jaki podają nie koniecznie jest
            dla humanistów;P
            • Gość: Michał Re: politechnika śląska IP: *.proxnet.pl 07.08.09, 19:57
              Proszę mi nie pisać bzdur o tym,że jak ktoś jest humanistą,to nie potrafi
              obliczyć prostego wzoru.Coś za dużo ostatnio tych "humanistów".To,że ktoś jest
              humanistą nie oznacza,że jest debilem i nieukiem.Weź dziewczyno poprzeglądaj
              wikipedie lub strony matematyczne i sobie go oblicz.Liczenie nie boli.
            • Gość: ... Re: politechnika śląska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.09, 22:24
              na socjologii bedzie statystyka - jesli podstawienie czegos do wzoru sprawia ci
              problem, to powodzenia :):):)
              czarno widze mature z matematyki w przyszlym roku :D:D:D
              • Gość: Michał Re: politechnika śląska IP: *.proxnet.pl 08.08.09, 00:41
                Taa.U mnie na wydziale,na socjologi jest ekonomia na II
                semestrze.Koleżanka-która tam uczęszcza- jak i również jej znajomi robią pod
                siebie.Czemu? Oj głowa boli :D jak można usunąć mianownik? Hmmm :D trudne to :D
                Dajcie spokój ludzie,szkoda słów na takie dziwy
                • Gość: kasia:) Re: politechnika śląska IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.09, 13:58
                  Jakie przedmioty masz i jaki poziom?
                  • Gość: Michał Re: politechnika śląska IP: *.proxnet.pl 08.08.09, 14:39
                    Nie studiuje socjologi,ale również miałem ekonomie z tym samym kolesiem.Poziom
                    licealny,debil nawet zaliczy egzamin,ale widocznie to za dużo dla tych
                    "humanistów" :|
    • Gość: kasia:) Re: politechnika śląska IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.09, 14:52
      Ona prosiła o pomoc a nie o durne rady czy stwierdzenia. Więc nie
      wiem po co się udzielasz:)
      Może sam nie wiesz jak to policzyc?:)
      Pozdrawiam
      • Gość: Michał Re: politechnika śląska IP: *.proxnet.pl 08.08.09, 14:56
        Udzielam się,bo mam takie prawo i możliwości.A Ty po co jej bronisz?
        • Gość: kasia:) Re: politechnika śląska IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.09, 14:59
          Ale udzielasz się nie na temat:)
          A dlaczego nie pomóc?
          • Gość: Michał Re: politechnika śląska IP: *.proxnet.pl 08.08.09, 15:15
            Temat brzmi "Politechnika Śląska", więc się udzielam na temat,tym bardziej,że
            chodzi o mój wydział.Dlaczego nie pomóc? Dziewczyna idzie na studia,musi nauczyć
            się sama sobie radzić.
            • Gość: kasia:) Re: politechnika śląska IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.09, 15:22
              A co taki cwaniak jesteś bo się dostałeś czy może jesteś po 1 roku?:)
              • Gość: Michał Re: politechnika śląska IP: *.proxnet.pl 08.08.09, 15:50
                Cwaniakiem to byłbym,gdybym skończył studia i miał super prace.
                • Gość: paulis69 Re: politechnika śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 23:44
                  szukam pomocy nie dlatego, ze nie umiem zwyczajnej średniej
                  arytmetycznej obliczyć czy wiażonej...Poprostu w statystyka podano,
                  ze przyjęcia zaczynają czy zaczynały sie od liczby punktów rownej
                  12. Wiec to nie moze być zwyczajna średnia...Wiec ten wzór mnie
                  troche zbił z tropu...zresztą nie bede sie przed jakimś jak to ktoś
                  określił "cwanaczniem tłumaczyć".

Jeśli mogę liczyć na pomoc to jezyk podst. 80 wos roz. 60. z góry
                  dziękuje
                  • Gość: zvx Re: politechnika śląska IP: *.profnet.com.pl 10.08.09, 23:55
                    Jakie 12, gdzie 12? Możesz podać linka? I sam wzór też dobrze by było.
                    • Gość: paulis69 Re: politechnika śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 11:28
                      rekrutacja.polsl.pl/dokumenty/KOMUNIKAT%20UKR%20z%2023.07.2009%20r.studia%20stacj.d.I%20stop.pdf

rekrutacja.polsl.pl/default.aspx
                      • Gość: zvx Re: politechnika śląska IP: *.profnet.com.pl 11.08.09, 22:48
                        W tej dwunastce nie dopatruj się niczego podejrzanego. Jeśli ktoś ma z
                        podstawowego języka obcego 30 pkt, a z drugiego przedmiotu 0, to wg wzoru
                        wychodzi ledwie 10,5 pkt. Czyli można mieć poniżej 12.

A teraz napisz, ile Ci wyszło, to powiem Ci czy dobrze policzyłaś.
                  • Gość: paulis69 Re: politechnika śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 19:41
                    hmm no to poziam nie zachęca...jeśli to jest zwykłą ważona czyli w
                    tym przypadku poprostu arytmetyczna, bo woga i jezyka i przedmiotu
                    dodatkowego jest 1. to wychjodzi 58.
                    • Gość: zvx Re: politechnika śląska IP: *.profnet.com.pl 12.08.09, 23:07
                      Racja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka