Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań

IP: *.icpnet.pl 06.05.05, 22:23
    www.lech.poznan.pl/index.php?action=felietony&id=36
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jarko+ Mowlik a komfort psychiczny IP: *.icpnet.pl 07.05.05, 08:51
        Nasz "czołowy" obrońca twierdzi, że na wyjazdach ma większy komfort psychiczny.
        Aha, to już wiem skąd tyle porażek. To tyle.
      • Gość: RAAK Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.icpnet.pl 07.05.05, 09:05
        piękny tekst- dobrze ze znalazł sie na stronie Lecha. Oczywiscie nie mowie o
        tekscie z Wyborczej
        • Gość: klakson Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:05
          nudny trochę
      • Gość: amicafans Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.inter / *.inter-c.pl 07.05.05, 13:25
        Najbardziej rozbawiło mnie stwierdzenie, że Lech jest wyżej w wiosennej ligowej
        tabeli. Normalnie tak mało macie sukcesów, że juz nawet tabele dzielicie na
        części (wiosenna), żeby tylko byc wyżej od Legii. Mam nadzieję, że dostaniecie
        z Legią baty. Chociaż na mecze z wami Legia mogłaby sie obudzić.
        • Gość: Wqrwiony Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:41
          Ty Alfonsie! Patrz co ta twoja dziwa Amica robi, daje każdemu i to zadarmo
          • Gość: RAUBER Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:58
            A weźcie się obaj uspokojcie, to że w innych regionach sie między sobą żrą nie
            oznacza że my musimy robić to samo. Lepiej się wzajemnie wspierać a nie sobie dop..

Lech - Groclin - Amica !!!
            • jacniew Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań 08.05.05, 19:54

A Warta to pies???
              • Gość: RAUBER Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:00
                Warta też. Nie wpisałem Jej bo jakoś nie słyszałem o zatargach kibiców Lecha i
                Warty bo to najczęściej ci sami ludzie.

No i nalezy pamiętaż że Warta to najstarszy klub piłkarski w Posen, najstarszy
                polski bo niemieckie już wcześniej istniały.
          • Gość: Groclin dumą wlkp Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.inter / *.inter-c.pl 09.05.05, 21:58
            A lech co? on daje każdemu. Groclin prawdziwą dumą Wielkopolski. A lecha w
            sumie można by rozwiązać, bo dwa wielkopolskie (i do tego mocne) kluby w I
            lidze wystarczą.
            • Gość: Wqrwiony Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 06:29
              Ty wiejski mądralo, pseudoznawco futbolu, coś zjadł na śniadanie, że takie
              głupoty gadasz? Polska może istniec bez takich Amik czy groclinów. Lech już
              dawno zapisał się do historii futbolu. Odwal się więc od niego!!!!!!!!!!!!!!!!1
              • Gość: RAUBER Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:15
                tacy mnie rozwalają normalnie ;)

ale kto mówił że wszyscy kibice piłkarscy to ludzie kulturalni i na poziomie,
                zawsze trafi się osioł który sieje ferment...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka