bettina 04.02.02, 19:09 Czy ktos kupował mieszkanie u developera Hetman? Jakie macie doswiadczenia z tą firmą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AgaAga Re: Hetman IP: 195.38.254.* 05.02.02, 15:56 bettina napisał(a): > Czy ktos kupował mieszkanie u developera Hetman? Jakie macie doswiadczenia z tą > > firmą? Ja kupilam u nich mieszkanie i jestem zadowolona. Juz byly o nich pytania na tym forum - poszperaj w starszych watkach. A na ktora lokalizacje celujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Hetman IP: 10.10.11.* 05.02.02, 16:07 Ja też u nich kupiłam przy ul. Korytnickiej. Do tej pory jestem bardzo zadowolona. Odbiór mieszkania dopiero w sierpniu, ale mam nadzieję, że mnie niczym przykrym nie zaskoczą. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Hetman IP: 10.10.11.* 06.02.02, 09:26 Muszę Ci powiedzieć, że bardzo długo się zastanawiałam i sprawdzałam różnych developerów. Rozmawiałam z mieszkańcami oddanych już bloków przez Hetmana i wszyscy byli bardzo zadowoleni. Mam nadzieję, ze dobrze ulokowałam pieniądze. Może więc będę mogła powiedzieć: witaj sąsiadko? Odpowiedz Link Zgłoś