Gość: eda IP: 212.69.75.* 11.02.02, 15:54 Czy slyszeliscie cos o tej firmie, buduja na Ursusie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d Re: EDBUD IP: 157.25.166.* 19.06.02, 19:38 Nie polecam. W końcu oddają, ale jak większość developerów cwaniacy i trzeba się o wszystko kłócić. Standard średni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eda Re: EDBUD IP: *.pagi.pl 20.06.02, 10:44 Kupuje u nich mieszkanie na Ursusie w zadaniu II, termin oddania wrzesien, a oni spiesza sie jak moga i planuja oddac w lipcu. Generalnie nie mam do nich zastrzezen bo w dzisiejszych czasach, ktory developer jest idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uf Re: EDBUD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 10:11 Ja również ODRADZAM CI EDBUD. W większości mieszkań w moim bloku (SMB Osiedle Kabaty)odpadł tynk z sufitów (niewłaściwa technologia + niechlujne wykonanie). Od grudnia 2001 roku domagam się od EDBUDU naprawy. I NIC, mimo że komisja usterkowa stwierdziła ewidentną winę wykonawcy. Wymiana pism trwa, starają się wziąć mnie i innych lokatorów na tzw. przetrzymanie. Nie dam się. A w zeszły czwartek odpadł mi kolejny kawał sufitu - dobrze, że nie wylądował na telewizorze. uf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaban Re: EDBUD IP: 195.136.3.* 20.06.02, 12:47 Gość portalu: eda napisał(a): > Czy slyszeliscie cos o tej firmie, buduja na Ursusie? kupilem od nich mieszkanie. przestawili mi scianki za darmolca ustawilem sobie raty tak jak chcialem mam niby dostac 2 miesiace wczesniej do wykocznenia pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dc Re: EDBUD IP: 157.25.161.* 24.06.02, 13:24 zaraz obok buduje ebejot , mam tam mieszkanie. Polecam. Nie musiałam się kłocic i nie mialam żadnych problemów nawet przy zamianie na inne w nowym bloku (oczywiście na większe:)) Poprawki robia od ręki. Bloki według mnie są ładniejsze od Edbudu. Oddaja w terminach. pozdr. dc Odpowiedz Link Zgłoś