chodasia 13.02.02, 12:55 Kto mi zaprojektuje łzienke !!! Za tydzień przychodzi hydraulik, chce zacząć robotę a ja nie mam pomysłu na ładną łazienkę. POMOCY DOBRZY LUDZIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JoP Re: łazienka IP: 213.134.133.* 13.02.02, 13:29 chodasia napisał(a): > Kto mi zaprojektuje łzienke !!! Za tydzień przychodzi hydraulik, chce zacząć > robotę a ja nie mam pomysłu na ładną łazienkę. POMOCY DOBRZY LUDZIE!!! A cos konkretnie? Wymiary, gdzie są piony? Jakie kolory lubisz? Co tam chcesz mieć (wanna czy brodzik, pralka w łazience czy nie)? Ile chcesz na to wydać? Wolisz klasykę czy coś odlotowego? Chętnie coś podpowiem, ale przydałoby się więcej danych. JoP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r2r Re: łazienka IP: *.citicorp.com 13.02.02, 13:34 Kazdy moze sobie sam zaprojektowac ustawienie w lazience na stronie www.cersanit.com.pl/zaprojektuj.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juma łazienka IP: 149.156.56.* 14.02.02, 10:01 no właśnie trochę konkretów.. teraz mogę doradzić jedno (łazienke skończyłam robić miesiąc temu)nie rób jej całej białej!!! ja tak właśnie mam, na pierwszy rzut oka super, z ciemnej klitki zrobiła się optycznie całkiem całkiem powierzchnia, murowany z bezbarwnych luksferów prysznic i wyflizowany brodzik - polecam jak najbardziej ...ale białe fugi wszędzie ... to chyba była głupota, widać każdego paprocha i plamkę ....horror pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svejk Re: łazienka IP: *.lasy.com.pl 14.02.02, 13:26 od biedy fugi można wymienić na kolor i będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: łazienka IP: 10.130.129.* 14.02.02, 14:08 podobno fugi wymienic sie nie da,a moze jestem w bledzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: łazienka IP: 10.130.129.* 14.02.02, 14:41 a czy to nie tajemnica? Odpowiedz Link Zgłoś