Gość: aga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.04, 00:34 Może ktoś ma sposób na mrówki faraonki, które pewnie lada moment pojawią się u mnie w mieszkaniu? Nie przeszkadza im 6 piętro, a ja nie wiem jak odstraszyć je. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuza Re: Przekleństwo FARAONA???????!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.astro.net.pl 30.03.04, 10:59 powykładaj ich ulubione miejsca gałązkami paproci z lasu,pomaga -sprubój ,stare metody są skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Przekleństwo FARAONA???????!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.04, 11:52 Jak mieszkalem na Bródnie mialem podobny problem pomagało na jeden sezon spryskanie wszystkich ram okiennych,framugi w drzwiach wejsciowych i miejsc w kórych były piony z rurami Baygonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Przekleństwo FARAONA???????!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 20:26 Wiele lat temu miałam taki sam problem. Kupowałam różne cudowne środki, sprowadzałam ekipę desynsekcyjną - bez efektu. Oczywiście wcześniej pozaklejałam wszystkie połączenia (przy rurach) od sąsiadów. Efekt żaden.W końcu znalazłam - zupełnie przypadkowo - ich główną siedzibę. Ulokowały się przy grzałce w ekspresie do kawy. Miały tam sucho, ciepło i spokojnie. Ekspres cały spryskałam, szczelnie zapakowałam, całe towarzystwo wytrułam i wywaliłam razem z ekspresem. Od tamtej pory problem przestał istnieć. Moja koleżanka znalazła gniazdo przy baterii do wanny. Też wytruła towarzystwo, wszystko szczelnie pozaklejała i pozbyła się problemu. A więc najważniejsze to ustalić, gdzie te maleńkie, obrzydliwe stworzonka mają swoją główną siedzibę i wtedy należy rozpocząć atak. Życzę powodzenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ksionc Re: Przekleństwo FARAONA???????!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.04, 08:35 Tak tak !! Najskuteczniejszy jest zmasowany atak z lądu, wody i powietrza poprzedzony dobrym rozpoznaniem sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Przekleństwo FARAONA???????!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.enformatic.pl 02.04.04, 16:33 U mnie były w łazience i kuchni w sezonie zimowym przez 3 lata, wychodziły z kratki wentylacyjnej i szybu kanalizacyjnego. 2 lata temu spryskałam "Mortainem" i pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Przekleństwo FARAONA???????!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 22:22 skutecznie pomogła wątróbka drobiowa surowa posypana BORAKSEM,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelka Re: Przekleństwo FARAONA???????!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 21:31 na mrówy dobre sa płytki Globol Odpowiedz Link Zgłoś