Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przekleństwo FARAONA???????!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.04, 00:34
    Może ktoś ma sposób na mrówki faraonki, które pewnie lada moment pojawią się
    u mnie w mieszkaniu? Nie przeszkadza im 6 piętro, a ja nie wiem jak
    odstraszyć je.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Zuza Re: Przekleństwo FARAONA???????!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.astro.net.pl 30.03.04, 10:59
        powykładaj ich ulubione miejsca gałązkami paproci z lasu,pomaga -sprubój ,stare
        metody są skuteczne.
        • kixx Re: Przekleństwo FARAONA???????!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.04, 11:52
          Jak mieszkalem na Bródnie mialem podobny problem
          pomagało na jeden sezon spryskanie wszystkich ram okiennych,framugi w drzwiach
          wejsciowych i miejsc w kórych były piony z rurami Baygonem
      • Gość: Maria Re: Przekleństwo FARAONA???????!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 20:26
        Wiele lat temu miałam taki sam problem. Kupowałam różne cudowne środki,
        sprowadzałam ekipę desynsekcyjną - bez efektu. Oczywiście wcześniej
        pozaklejałam wszystkie połączenia (przy rurach) od sąsiadów. Efekt żaden.W
        końcu znalazłam - zupełnie przypadkowo - ich główną siedzibę. Ulokowały się
        przy grzałce w ekspresie do kawy. Miały tam sucho, ciepło i spokojnie. Ekspres
        cały spryskałam, szczelnie zapakowałam, całe towarzystwo wytrułam i wywaliłam
        razem z ekspresem. Od tamtej pory problem przestał istnieć. Moja koleżanka
        znalazła gniazdo przy baterii do wanny. Też wytruła towarzystwo, wszystko
        szczelnie pozaklejała i pozbyła się problemu.
        A więc najważniejsze to ustalić, gdzie te maleńkie, obrzydliwe stworzonka mają
        swoją główną siedzibę i wtedy należy rozpocząć atak. Życzę powodzenia :))
        • ksionc Re: Przekleństwo FARAONA???????!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.04, 08:35
          Tak tak !! Najskuteczniejszy jest zmasowany atak z lądu, wody i powietrza
          poprzedzony dobrym rozpoznaniem sytuacji.
      • Gość: ada Re: Przekleństwo FARAONA???????!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.enformatic.pl 02.04.04, 16:33
        U mnie były w łazience i kuchni w sezonie zimowym przez 3 lata, wychodziły z
        kratki wentylacyjnej i szybu kanalizacyjnego.
        2 lata temu spryskałam "Mortainem" i pomogło.
        • Gość: magda Re: Przekleństwo FARAONA???????!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 22:22
          skutecznie pomogła wątróbka drobiowa surowa posypana BORAKSEM,powodzenia
      • Gość: angelka Re: Przekleństwo FARAONA???????!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 21:31
        na mrówy dobre sa płytki Globol
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka