Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ratunku - remont....

31.08.11, 09:09
    Zrobiliśmy generalny remont łazienki, kuchni, przedpokoju ...Nadchodzący weekend to okres porządków po tajfunie;) Czym najlepiej zmyć skutki poremontowe?/ a raczej pobudowlane bo zarówno łazienka jak i kuchnia powstały od nowa ;)/
    Chodzi mi głownie o płytki na podłodze, drzwi, panele, okna...............
    Obserwuj wątek
      • ikaria80 Re: Ratunku - remont.... 31.08.11, 21:02
        To zależy jakiego rodzaju zabrudzenia masz na myśli. Cement,pył czy jeszcze coś innego?
        • sar-na7 Re: Ratunku - remont.... 01.09.11, 07:10
          Cement został np na płytkach w łazience - nie chcę tego zdzierać i mam nadzieję , że jakoś to wyczyszczę ....Po malowaniu ścian farba jest także /pomimo tego ,że rozłożyłam folię/ na panelach, drzwiach, oknach....Pył od cięcia płytek osiadł wszędzie największy problem to książki....
          Ogólnie potrzebuję czegoś do mycia szyb, paneli, płytek, armatury - o dobrym działaniu, ale nieinwazyjnego ....
          • ikaria80 Re: Ratunku - remont.... 01.09.11, 19:04
            Polecam produkty tej firmy.Powinny byc dostępne w marketach po rozsądnych cenach. www.domos.gd.pl/chemia_gospodarcza.html
      • asiadana Re: Ratunku - remont.... 01.09.11, 10:50
        Myjka parowa z pewnością jest najlepsza!!! Sama zobacz...www.youtube.com/watch?v=aVTNMRe7UU4
        • Gość: Agrestic Re: Ratunku - remont.... IP: *.ists.pl 20.09.11, 20:03
          No... faktycznie, takie coś robi wrażenie. Na pewno wypala to też wszystkie bakterie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka