Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

fat bag XXL

20.09.11, 11:42
    Czy ktos coś wie na temat firmy, która sprzedaje pufy fat bag XXL? widzę, że pojawiły się ogłoszenia sprzedaży tych puf, które firma wcześniej sprzedawała na rozmaitych portalach. Zastanawiam się czy są tak kiepskie, że ludzie je wyprzedają? Ja też zamówiłam pufę i teraz nawet nie moge skontaktowac się z firmą, co do wysyłki i realizacji zamówienia. Czy macie już jakeis doświadczenia z ta firmą i jej produktami?
    Obserwuj wątek
      • Gość: mehow Re: fat bag XXL IP: 82.177.103.* 23.09.11, 10:35
        Ostatnio także zamówiłem produkt tej firmy - dwie pufy przez Grupon, jak na razie nie przyszły co bardzo mnie niepokoi... Na stronie internetowej fatbagów podany jest jedynie adres mail, i informacja że odpowiedzą w ciągu 24h. Niestety minęły już 3 dni a odpowiedzi nie dostałem...
        Zostało mi jedynie kontaktować sie z Gruponem i czekać aż (oby) dostarczą pufy...
        • marzycielka333 Re: fat bag XXL 23.09.11, 13:12
          Właśnie u mnie było tak, że napisałam od razu po zamówieniu i otrzymałam odpowiedź, że w ciągu dwóch tygodni dostawa. To by mialo być 16.09. Natomiast po opóźnieniu napisałam drugi raz i już nie otrzymałam odpowiedz, ponadto pisałam do groupona w tej sprawie, ale też jeszcze nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Pozostaje więc czekac :/
          • Gość: mehow Re: fat bag XXL IP: 82.177.103.* 23.09.11, 15:59
            No to nie fajnie... Dzwoniłem dzisiaj jeszcze na infolinię Gruponu ale dodzwonić sie nie mogłem, nikt nie odebrał... U mnie mają jeszcze te kilka dni do zrealizowania zamówienia, wiec będę czekał cierpliwie... Mam nadzieję że sprawa się u Ciebie jak i u mnie ruszy. Czekam na wieści ;)
            • Gość: aniaxxxlll Re: fat bag XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 12:06
              Hmm widzę że nie tylko ja się zastanawiam co z moją pufą? został mi jeden dzień do realizacji zamówienia i nic do mnie nie dotarło, a jak napisałam maila to też nie dostałam odpowiedzi. A grupon też nie odbiera telefonu. Mam nadzieję że to nie jakieś oszustwo, bo będę zła i chyba będzie trzeba zrobić szum wokół tego . jeśli coś ktoś coś będzie wiedział to proszę piszcie !
              • marzycielka333 Re: fat bag XXL 26.09.11, 14:17
                Dziś dodzwoniłam się do grouona ale oni tam mówią, że dopiero jak minie 28 dni to coś będa działać, nie wcześniej!
              • Gość: Bartek Re: fat bag XXL IP: *.ip.netia.com.pl 01.11.11, 16:44
                do mnie dotarła ale nie jestem zbytnio zadowolony z jakości oraz wypełnienia. jak siadam to wogole nie podtrzymuje pleców
      • Gość: Agatbeat Re: fat bag XXL IP: *.xdsl.centertel.pl 27.09.11, 10:39
        Witam Was :)
        Też mam tą samą sytuację co Wy z tymi pufami. Zamówiliśmy je w sierpniu, do mnie 1 wrzesnia przyszła informacja ze formularz został poprawnie wypełniony i wysyła będzie w ciągu 14 dni...Do dziś nic..czyli 4 tygodnie czasu od tamtej pory. Pan komórki i tel firmowego nie odbiera co mnie mocno zaniepokoiło, dodatkowo na grouponie pojawił mi sie status gruponu jako wykorzystany więc tym bardziej skłoniło mnie to do zadzwonienia dziś na infolinię groupon.
        Pani powiedziała że Pan nie oczekiwał tyle zainteresowania i "nie wyrabia" i prosi mnie zebym dała jeszcze tydzień czasu. Po tym terminie jeśli nic nie ulegnie zmianie mam napisać do grouponu o całej sprawie i będzie rozpatrywana reklamacja.

Szczerze? Ja się naprawdę napaliłam już na te pufy...i fajnie byłoby je mieć, ale jeśli za tydzień się nic nie wyjaśni to co?Mam czekać drugi miesiąc na przesyłkę?
        • Gość: Mehow Re: fat bag XXL IP: 82.177.103.* 27.09.11, 19:26
          Doszły mi dzisiaj dwie piękne pistacjowe pufy.! xDD
          • Gość: Agatt Re: fat bag XXL IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.09.11, 23:21
            a czy wasze pufy wypełnione są sprężystymi kuleczkami? bo w moich są ścinki jak ze starych gąbkowych materaców...
            • Gość: darson Re: fat bag XXL IP: *.143.246.94.ip4.artcom.pl 04.10.11, 10:17
              Witam!
              możecie coś wiecej napisać na temat wypełnienia!!! bo na Gruponie reklamują się, że jest lepsze niż kulki styropianowe... jak jest naprawdę? i czy warto tyle płacić, skoro na Allegro są dużo tańsze?
              allegro.pl/pufa-pufy-kaja-xl-mala-pufa-gratis-hit-fotel-i1836905928.html
              proszę o odpowiedź.
          • marzycielka333 Re: fat bag XXL 28.09.11, 08:11
            Super to znaczy ze coś się ruszyło :) a fajne te pufy?
            • Gość: Groupon123 Re: fat bag XXL IP: *.ip.netia.com.pl 29.09.11, 19:22
              Drodzy Grouponowcy,

chcielibyśmy wszystkich uspokoić. Partner systematycznie wysyła zamówienia do naszych użytkowników. Puf relaksacyjnych FatBag XXL na pewno dla Was nie zabraknie:)
              Przypominamy, że w warunkach oferty znajdował się zapis o terminie realizacji zamówienia, który wynosi 28 dni od daty jego złożenia.
              Jeśli macie jakiekolwiek pytania dotyczące zakupionego grouponu, prosimy o kontakt mailowy z naszym działem obsługi klienta.

Z pozdrowieniami
              Zespół Groupon.pl
              • Gość: maykel132 Re: fat bag XXL IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 22:40
                Mi po miesiącu przysłali fakture za kupiona pufe, a pufy jak nie bylo tak nie ma.
      • marzycielka333 Re: fat bag XXL 12.10.11, 09:37
        Wreszcie dotarły do mnie pufy. Kremowe, bardzo ładne i wygodne więc mam nadzieję, że będą służyły :)
      • Gość: Beata Re: fat bag XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 10:44
        I mnie spotkalo to samo, juz kilka dni temu minelo 28 dni od momentu zamowienia, nikt nie napisze ze opoznienie nic, cisza wszedzie. Znalezc kontakt do firmy tez jakas masakra. Na razie powysylane maile, zobaczymy jak to bedzie dalej. Ale firma troche niepowazna skoro ma zamowienia a potem ponawia reklame na grouponie, potem pewnie ciezko wyrobic z tyloma zamowieniami :/.
        • Gość: Marcin Re: fat bag XXL IP: *.pro-pharma.pl 27.10.11, 10:23
          W Grouponie panuje bajzel. Ja dostałem wczoraj maila z przypomnieniem, że nie wypełniłem formularza zakupu, chociaż zrobiłem to dwa tygodnie temu i dostałem maila z potwierdzeniem. Gdybym wiedział, że tak to będzie wyglądać, to darowałbym sobie zakupu na Grouponie.
      • Gość: miś Re: Big bag Comfortbee IP: *.skierniewice.vectranet.pl 29.11.11, 13:46
        To ja zamówiłem 11 listopada i jeszcze nic nie mam
        • Gość: patrycja Re: Big bag Comfortbee IP: *.189.221.194.skyware.pl 14.12.11, 18:52
          Zamówiłam 13.11 i nic do tej pory nie doszło. zero odpowiedzi na maile
          • Gość: Ania Re: Big bag Comfortbee IP: *.220.111.73.umts.static.t-mobile.pl 14.12.11, 22:13
            Ja też zamówiłam 17.11 i nic nie przyszło , nie odbierają telefonu, na maile nie odpisują. Bez Komentarza.... ma ktoś podobne przypadki?
            • Gość: Aneczka13 Re: Big bag Comfortbee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 12:45
              Ja zamówiłam 13.11, wczoraj telefon z domu że "coś dużego przyszło";) mam nadzieje że poza opóźnieniem wszystko będzie ok (będę w domu dopiero za kilka dni). Poza tym opóźnieniem problemów nie miałam, na maila odpisali po kilku dniach
              • Gość: Kondi Re: Big bag Comfortbee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 21:46
                Pufa wczoraj do mnie doszła. Trochę dłużej niż u Nieznajomy-2 ale jest ok. Pufa niby jest dość ciężka ale to nie jest problem, większy problem sprawiają gabaryty, ale jej wymiary były opisane więc nie mam się co przyczepiać. Towar jest jak najbardziej ok ale mam chyba za małe mieszkanko (30m2) na tą "poduszeczkę":) polecam zwłaszcza na działkę bo bądź co bądź ale leży się przednio...
      • Gość: markiza0 Re: fat bag XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 14:06
        Pufa w piątek do mnie doszła. Trochę dłużej niż u Nieznajomy-2 ale jest ok. Pufa niby jest dość ciężka ale to nie jest problem, większy problem sprawiają gabaryty, ale jej wymiary były opisane więc nie mam się co przyczepiać. Towar jest jak najbardziej ok ale mam chyba za małe mieszkanko (30m2) na tą "poduszeczkę":) polecam zwłaszcza na działkę bo bądź co bądź ale leży się przednio...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka