Gość: domino4 IP: 213.134.149.* 09.05.02, 09:34 Zastanawiam się nad kupnem mieszkania (segment - wersja parterowa) na tym osiedlu. Czy ktoś tam mieszka i może mi zdradzić sprawy, o których powinnam wiedzieć zanim podejme decyzję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: min Re: INDRA OGRODOWA IP: *.pl / *.gazeta.pl 12.05.02, 19:59 Hmmm... moi znajomi mają tam segment 96 m ale na mnie sprawia wrażenie strasznej ciasnoty - ogródeczek jak taras, ale jeśli już zdecydowałaś - to uważam ze bardzo dobre okna, niezłe wygłuszenie ścian mimo dużej bliskości sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: INDRA OGRODOWA IP: *.waw.cdp.pl 13.05.02, 17:03 Mieszkanie, które ja wybrałam jest większe - 123 m. fakt, że ogródem tyci, ale specjalnie mi na nim nie alezy. Traktuję to raczej jako mieszkanie niż prawdziwy segment z ogrodem. Czy twoi znajomi są zadowoleni? Czy obsługa developerska była wporzo, czy coś kręcili? Jak sama okolica? Ja kompletnie jej nie znam. Będę wdzięczna za wieści. Pozrdo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: min Re: INDRA OGRODOWA IP: *.pl / *.gazeta.pl 13.05.02, 22:58 Moi znajomi zadowoleni i to bardzo - mają miłych sąsiadów ( choć dla mnie mało prywatności - kiedy siedzisz w ogródku widać Cię z 5 balkoników ) deweloper nie kręcił - kiedy kupowali segment dostali nawet meble do kuchni jako zanętę , ogólnie OK , ochroną , miejsce parkingowe , blisko market, dobry dojazd do centrum Wawy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: INDRA OGRODOWA IP: *.waw.cdp.pl 14.05.02, 10:27 Dzięki za słowa otuchy. Rozumiem, że nic nie wali im się na głowe? Jutro jadę tam negocjować cenę. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkam Re: INDRA OGRODOWA IP: *.man.polbox.pl 16.05.02, 15:04 Domino! na ilu forach już o to samo pytasz? Powiedz który segment chcesz kupić a przedstawię ci swoją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: INDRA OGRODOWA IP: *.waw.cdp.pl 16.05.02, 17:30 No pytam na 2 forach, bo najpierw się tu wpisałam i nikt mi nie odpowiadał, więc się zreflektowałam, że jest inne forum poświęcone developerom. Chodzi mi o osiedle Ogrodowa III, dolna część segmentu. Byłam tam wczoraj z moim wachowcem. Nie podobają mu się okna - krzywe glify. Wypytaliśmy też jednego sąsiada- on był zadowolony. Najbardziej martwię się o to, czy konstrukcja została dobrze wykonana, czy nie ma przecieków wody (z ogródka np. parter jest 1 m ponieżej poziomu). POza tym jak było z wykonaniem wnętrza. Aneks dotyczący wykonania jest strasznie lakoniczny. Czy developer nie kręcił? Mieszkasz na tym osiedlu? Odpowiedz Link Zgłoś