Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

INDRA OGRODOWA

IP: 213.134.149.* 09.05.02, 09:34
    Zastanawiam się nad kupnem mieszkania (segment - wersja parterowa) na tym
    osiedlu. Czy ktoś tam mieszka i może mi zdradzić sprawy, o których powinnam
    wiedzieć zanim podejme decyzję?
    Obserwuj wątek
      • Gość: min Re: INDRA OGRODOWA IP: *.pl / *.gazeta.pl 12.05.02, 19:59
        Hmmm... moi znajomi mają tam segment 96 m ale na mnie sprawia wrażenie
        strasznej ciasnoty - ogródeczek jak taras, ale jeśli już zdecydowałaś - to
        uważam ze bardzo dobre okna, niezłe wygłuszenie ścian mimo dużej bliskości
        sąsiadów.
      • Gość: domino Re: INDRA OGRODOWA IP: *.waw.cdp.pl 13.05.02, 17:03
        Mieszkanie, które ja wybrałam jest większe - 123 m. fakt, że ogródem tyci, ale
        specjalnie mi na nim nie alezy. Traktuję to raczej jako mieszkanie niż
        prawdziwy segment z ogrodem. Czy twoi znajomi są zadowoleni? Czy obsługa
        developerska była wporzo, czy coś kręcili? Jak sama okolica? Ja kompletnie jej
        nie znam. Będę wdzięczna za wieści.
        Pozrdo
        • Gość: min Re: INDRA OGRODOWA IP: *.pl / *.gazeta.pl 13.05.02, 22:58
          Moi znajomi zadowoleni i to bardzo - mają miłych sąsiadów ( choć dla mnie mało
          prywatności - kiedy siedzisz w ogródku widać Cię z 5 balkoników ) deweloper
          nie kręcił - kiedy kupowali segment dostali nawet meble do kuchni jako zanętę ,
          ogólnie OK , ochroną , miejsce parkingowe , blisko market, dobry dojazd do
          centrum Wawy ...
          • Gość: domino Re: INDRA OGRODOWA IP: *.waw.cdp.pl 14.05.02, 10:27
            Dzięki za słowa otuchy. Rozumiem, że nic nie wali im się na głowe? Jutro jadę
            tam negocjować cenę. Jeszcze raz dziękuję za pomoc.
            • Gość: mieszkam Re: INDRA OGRODOWA IP: *.man.polbox.pl 16.05.02, 15:04
              Domino! na ilu forach już o to samo pytasz? Powiedz który segment chcesz kupić
              a przedstawię ci swoją opinię.
              • Gość: domino Re: INDRA OGRODOWA IP: *.waw.cdp.pl 16.05.02, 17:30
                No pytam na 2 forach, bo najpierw się tu wpisałam i nikt mi nie odpowiadał,
                więc się zreflektowałam, że jest inne forum poświęcone developerom.
                Chodzi mi o osiedle Ogrodowa III, dolna część segmentu. Byłam tam wczoraj z
                moim wachowcem. Nie podobają mu się okna - krzywe glify. Wypytaliśmy też
                jednego sąsiada- on był zadowolony. Najbardziej martwię się o to, czy
                konstrukcja została dobrze wykonana, czy nie ma przecieków wody (z ogródka np.
                parter jest 1 m ponieżej poziomu). POza tym jak było z wykonaniem wnętrza.
                Aneks dotyczący wykonania jest strasznie lakoniczny. Czy developer nie kręcił?

Mieszkasz na tym osiedlu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka