03.04.25, 18:32
Podczas prac ogrodowych znalazłam kamień. Szczególny taki. Leży tu kilka lat. Ten kamyczek przytargal.ze spaceru mój pies swego czasu. Pamiętam ten powrót - Nessie miała pewnie z 10, może 11 lat i była potwornie zawzięta. Jak sobie coś unyslila, to nie było to tamto. Targała ten kamień w pysku blisko kilometr, piana jej się toczyła, robiłyśmy przerwy, ale nie dała sobie pomóc. Przyniosła go. Dostała od wszystkich owacje za ten wyczyn, bo kamyk waży blisko 3 kg i naorawde jest mocno nieporęczny do niesienia paszcziwo wink
Zostawię go.
Obserwuj wątek
    • 71tosia Re: Siłaczka 03.04.25, 18:44
      Piękny, nasz pies tez tak ma tyle ze zawzięty na drewno. No potrafi usiąść w czasie spaceru na środku chodnika i obgryzać gałązkę (a raczej spory kawałek drzewa) która sobie wytarga z krzaków, i nie ruszy dopóki nie skończy. No i pamięć do tego ma słonia - na jesieni na tym trawniku leżały gałązki wiec trzeba koniecznie sprawdzić czy wiosna jeszcze leżą smile
      • lilia.z.doliny Re: Siłaczka 03.04.25, 18:46
        smile
    • danaide2.0 Re: Siłaczka 03.04.25, 20:10
      Nessie jeszcze żyje?

Moja kotka jak była mała przytargała sobie z podwórka małą fioletową frotkę. Nie miałam wcześniej kotów, nie zadbałam o zabawki, a ona tą frotką bawiła się bez przerwy. Potem już zawsze dostawa jakieś frotki, piłeczki, myszki. Ale najbardziej lubiła frotki i piłeczkę, która przypominała mały, lekki pompon.
    • daniela34 Re: Siłaczka 03.04.25, 20:15
      Obie Twoje dziewczyny były wspaniałe.
      Jaka matka taka córka w końcu.

A ten malutki kamyczek oczywiście musi zostać.
      • lilia.z.doliny Re: Siłaczka 03.04.25, 20:18
        Musi, prawda? smile
        • daniela34 Re: Siłaczka 03.04.25, 20:19
          Musi!
      • lilia.z.doliny Re: Siłaczka 03.04.25, 20:19
        Nessie odeszła półtora miesiąca temu. Miala 14,5 roku
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Siłaczka 03.04.25, 20:26
      No pewnie, że zostaw.
      • hasty Re: Siłaczka 03.04.25, 20:45
        Zostaw koniecznie!
    • eliszka25 Re: Siłaczka 03.04.25, 22:46
      No jasne, że zostaw! Nie po to się dziewczyna tak męczyła, żebyś go teraz wywaliła.

Moi rodzice lata temu mieli ON-ka i on też targał takie kamloty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka