Dodaj do ulubionych

Podolog Warszawa

30.12.24, 19:31
Polećcie kogoś sprawdzonego w Warszawie pls 🙏🏼
Najlepiej lekarza starej daty bo nie mam zaufania do tych laseczek po prywatnych uczelniach, które przy okazji hybrydy robią

Kiedyś była tu mowa o jakimś świetnym podologu który przyjmował wtedy gdzieś na Ogrodowej, żadna tam fancy klinika, tylko gabinet w kamienicy ale facet znał się na rzeczy
Ktoś, coś?
Obserwuj wątek
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Podolog Warszawa 30.12.24, 19:47
      Chodziłam na Baśniową, wyleczyli skutecznie
    • kropkaa Re: Podolog Warszawa 30.12.24, 20:12
      Na Ogrodowej była pani, ale dawno już jej nie ma, w tym samym gabinecie był ktoś inny, nie specjalnie do polecenia.
      Znałam podolożkę na osiedlu, ale to starsza pani i w sumie nie wiem, czy nadal przyjmuje, bo ponad rok nie byłam, ale mogę podać fb na priv do sprawdzenia.
    • andace Re: Podolog Warszawa 30.12.24, 22:11
      Bardzo dobry jest Sanapesmed na Foksal, tylko terminy są dość długie. W miarę ok jest też Satin na Francuskiej lub Podleśnej.
      Standardowy pedicure lepiej robią na Foksal.
    • n-ell Re: Podolog Warszawa 31.12.24, 09:25
      Na Podlesnej średnio, na Tarchominie jest taka babka kolo 50tki, i ona dala rade - Iwona Białowąs
    • 71tosia Re: Podolog Warszawa 31.12.24, 10:15
      Klinika podologiczna na Narbutta, kiedyś tam byłam z mama ale nie pamietam nazwiska lekarza .
    • bmtm Re: Podolog Warszawa 26.09.25, 15:22
      Lekarze starej daty nie zajmują się taką gó****ą tematyką jak podologia bo by chyba na zawał zeszli ze wstydu.
      Podobnie jak lepsi prawnicy nie zajmują się sporami o kotka, a super architekci nie projektują bud na kebaby.
      • gryzelda71 Re: Podolog Warszawa 26.09.25, 15:26
        Podologia to nie specjalizacja lekarska.
        • bmtm Re: Podolog Warszawa 26.09.25, 15:34
          Nie ma takiej specjalizacji w wykazie specjalizacji lekarskich o ile wiem.
          • krulevna32 Re: Podolog Warszawa 26.09.25, 17:01
            Polecam satin na francuskiej.
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Podolog Warszawa 26.09.25, 21:39
      Ja tylko w kwestii formalnej:
      podolog to przecież nie lekarz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka