lylith 26.08.02, 13:27 witam! czy ktos z was probowal moze malowac lub oklejac lodowke? jak sie to sprawdza i czy warto? bardzo prosze o odpowiedz! dzieki z gory! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silie Re: lodowka 26.08.02, 15:00 Pomalowałam swoją na niebiewsko;))) Trzeba robić to uważnie, pozdejmować wszelkie możliwe uszczelki. Lodówka w kolorze blue jest dopiero od kilku miesięcy, ale na razie nic nie odpryskuje, nie łuszczy się, jest OK. pzdr, s. Odpowiedz Link Zgłoś
lylith Re: lodowka 26.08.02, 15:23 o jak fajnie! nawet nie wiesz, jaki kamien mi z serca spadl:) biala lodowka za diabla nie pasuje mi do wystroju kuchni. najlepsza bylaby z nierdzewki, albo srebrno szara, ale nie usmiechalo nam sie kupowac lodowki o 1500 pln drozej tylko dla koloru... powiedz jeszcze czym (i jak) malowalas i gdzie kupilas farbe:) pozdrawiam i dzieki wielkie! Odpowiedz Link Zgłoś
silie Re: lodowka 27.08.02, 10:35 Farba była kupowana w Praktikerze, ale jaka - to nie wiem. Zapytam mojego faceta i dam znać; ale to raczej pod wieczór, lub dopiero jutro. pzdr, s. Odpowiedz Link Zgłoś
lylith Re: lodowka 27.08.02, 12:46 dziekuje bardzo i czekam na szczegoly:) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś