marzena283 13.01.06, 08:30 co myślicie o tym projekcie www.dobredomy.pl/?id_project=28&infopage=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaelgam Re: projekt dom 13.01.06, 09:31 fajny projekt, podobny do domu, który wybudowałam w ubiegłym roku. Prawie taki sam rozkład pomieszczeń z tym, że ja nie mam garażu. Jestem zadowolona, bo komunikacja nie zajmuje dużó miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
kanadyjkarz Re: projekt dom ------- dodaję 30.01.06, 13:35 mnie się podobają dworek polski, www.dworekpolski.pl i obok ich osiedli nowa inwestycja przy Garbatce k/Piaseczna , k/Warszawy , www.bbnieruchomosci.pl ,tylko,że dworki to projekty drewniane , Ciekawe jak to będzie za kilka lat. Wolę chyba jednak murowane domy. Odpowiedz Link Zgłoś
senczek Re: projekt dom ------- dodaję 30.01.06, 13:47 Czy wszędzie musisz reklamować te domki, Kadadyjkarzu? Co do oceny projektu - to moim zdaniem jest bardzo funkcjonalny i miły dla oka. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: projekt dom ------- dodaję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:17 domek bardzo fajny, właśnie się zastanawialiśmy nad budową ale zrezygnowaliśmy bo łazienka na dole jest zbyt mała. ostatecznie wybraliśmy dom Agatka z dom na 5. Ale mam dojecie do projektu feniksa za 1200 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwwa Re: projekt dom IP: 164.128.46.* 03.02.06, 08:21 Projekt bardzo ładny. Nie widzę jednak miejsca na pralkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyy3 Re: projekt dom 12.08.16, 11:50 Projekt domu to dopiero początek. Najważniejsza jest jego realizacja. Trzeba zainwestować w jak najwyższą jakość materiałów i narzędzi, które pozwolą cieszyć się pięknym domem przez długie lata. Dlatego warto w pracach budowlanych użyć lampy metalohalogenkowa 150w e40, nadającej doskonałą jakość chłodno białej barwy światła i wysoki wskaźnik oddawania barwy. Odpowiedz Link Zgłoś