bon1 04.02.06, 00:02 Witam, czy ktos cos wie na temat (jak z tematu)? czy warto i czy wszystko jest OK z spółdzielnia? czy to nie mina? bede wdzieczny za kazdy link lub odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk IP: *.crowley.pl 06.02.06, 12:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=35927454 Trzeba się tylko rozejrzeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bon1 Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk 11.02.06, 13:21 Gość portalu: Anka napisał(a): > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=35927454 > Trzeba się tylko rozejrzeć ;) Tak juz tto czytalem 2 razy kazdy mowi co innego. Ale dziekuje. zrezygnowalem z tej inwestycji - troszke namieszane a 220tys droga nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk IP: *.crowley.pl 11.02.06, 17:11 Też kiedyś zrezygnowałam, z 5 lat temu. Miałobyć coś koło 2 tyś za metr i 1,5 roku do odbioru. Po wszystkich rozliczeniach za ten etap (to był ten pierwszy etep) wyszło prawie 3 tyś a z 1,5 roku zrobiło się 2,5. Obserwowałam rozwój sytuacji z innego mieszkania, które wybudowało się w terminie i w efekcie tyle samo kosztowało co tamta 'super oferta' (a że były z nim inne przejścia - z tym moim - to już inna sprawa ;)). Ale ludzie byli ogólnie dość zadowoleni z tej inwestycji. Ale ówczesny prezes burak był straszny i to w sumie On mnie odstraszył. Odpowiedz Link Zgłoś
bon1 Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk 14.02.06, 12:47 OK dziekuje bardzo, nie nawidze inwestycji, ktore ciagna sie od lat a w biurze sprzedazy zawsze mowia to samo - "za 2 miesiace odbior". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk IP: *.crowley.pl 06.02.06, 13:13 miasto, kolego, miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
bon1 Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk 11.02.06, 13:23 Gość portalu: Jarek napisał(a): > miasto, kolego, miasto... znaczy co? wogule nierozumiem wpisu, napewno "kolega" w dobrym miejscu umiescil post? .... jesli chodzi o moje bledy to wiem ... ale nic na to nie poradze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 13.02.06, 12:26 Chodzi o to, że zapewne w Polsce jest masa miast z ulicami Elsnerów i Lewinowską, pytając o nie wypadałoby napisać, o które z nich Ci chodzi. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk IP: *.crowley.pl 13.02.06, 17:01 Jarek, co się czepiasz? Ci co są zainteresowani i zorientowani to wiedzą. Jest wiele ulic Lewinowskich ale niewiele z nich w dzielnicy (rejonie) zwanym Zacisze i pewnie jest tylko jedyna na której buduje spółdzielnia Augustówka. Idź chłopie pobiegaj, może pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
bon1 Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk 14.02.06, 12:44 Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk- znajdz mi 2 miasta w Polsce by tytul pasowal a przeprosze za to co za chwile napisze - jestes sep, ktory lazi po forach i szuka potkniec ludzi by sie modz do nich przyczepic. Odpowiedz Link Zgłoś