Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówka

04.02.06, 00:02
    Witam,
    czy ktos cos wie na temat (jak z tematu)? czy warto i czy wszystko jest OK z
    spółdzielnia? czy to nie mina? bede wdzieczny za kazdy link lub odp.

Obserwuj wątek
      • Gość: Anka Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk IP: *.crowley.pl 06.02.06, 12:54
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=35927454
        Trzeba się tylko rozejrzeć ;)
        • bon1 Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk 11.02.06, 13:21
          Gość portalu: Anka napisał(a):

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=35927454
          > Trzeba się tylko rozejrzeć ;)

Tak juz tto czytalem 2 razy kazdy mowi co innego. Ale dziekuje. zrezygnowalem z
          tej inwestycji - troszke namieszane a 220tys droga nie chodzi.
          • Gość: Anka Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk IP: *.crowley.pl 11.02.06, 17:11
            Też kiedyś zrezygnowałam, z 5 lat temu.
            Miałobyć coś koło 2 tyś za metr i 1,5 roku do odbioru.
            Po wszystkich rozliczeniach za ten etap (to był ten pierwszy etep) wyszło prawie
            3 tyś a z 1,5 roku zrobiło się 2,5. Obserwowałam rozwój sytuacji z innego
            mieszkania, które wybudowało się w terminie i w efekcie tyle samo kosztowało co
            tamta 'super oferta' (a że były z nim inne przejścia - z tym moim - to już inna
            sprawa ;)).
            Ale ludzie byli ogólnie dość zadowoleni z tej inwestycji.
            Ale ówczesny prezes burak był straszny i to w sumie On mnie odstraszył.
            • bon1 Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk 14.02.06, 12:47
              OK dziekuje bardzo, nie nawidze inwestycji, ktore ciagna sie od lat a w biurze
              sprzedazy zawsze mowia to samo - "za 2 miesiace odbior".
      • Gość: Jarek Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk IP: *.crowley.pl 06.02.06, 13:13
        miasto, kolego, miasto...
        • bon1 Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk 11.02.06, 13:23
          Gość portalu: Jarek napisał(a):

> miasto, kolego, miasto...

znaczy co? wogule nierozumiem wpisu, napewno "kolega" w dobrym miejscu umiescil
          post? .... jesli chodzi o moje bledy to wiem ... ale nic na to nie poradze.
          • Gość: Jarek Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 13.02.06, 12:26
            Chodzi o to, że zapewne w Polsce jest masa miast z ulicami Elsnerów i
            Lewinowską, pytając o nie wypadałoby napisać, o które z nich Ci chodzi.

J.
            • Gość: Anka Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk IP: *.crowley.pl 13.02.06, 17:01
              Jarek, co się czepiasz? Ci co są zainteresowani i zorientowani to wiedzą.
              Jest wiele ulic Lewinowskich ale niewiele z nich w dzielnicy (rejonie) zwanym
              Zacisze i pewnie jest tylko jedyna na której buduje spółdzielnia Augustówka.
              Idź chłopie pobiegaj, może pomoże.
              • bon1 Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk 14.02.06, 12:44
                tak
            • bon1 Re: Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk 14.02.06, 12:44
              Zacisze-Elsnerów ul. Lewinowska SMB Augustówk- znajdz mi 2 miasta w Polsce by
              tytul pasowal a przeprosze za to co za chwile napisze - jestes sep, ktory lazi
              po forach i szuka potkniec ludzi by sie modz do nich przyczepic.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka