Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Drimex-Bud

17.10.01, 15:12
    Czy nikt nie może faktycznie nic powiedzieć o tym cholernym Drimex-Budzie i
    Centrum Natolin??
    Obserwuj wątek
      • Gość: Joanna Re: Drimex-Bud IP: 10.10.11.* / 213.76.128.* 17.10.01, 15:22
        Co się tak złościsz. Odpisałam na Twoje zapytanie w części "nie daj się dev."
        Bądź bardzo ostrożna, bo krążą plotki o problemach finansowych tej firmy.
        Poproś o nr Księgi Wieczystej i nr rejestru RHB. Księgę W. powinno udać Ci się
        sprawdzić przez telefon. Aby sprawdzić w sądzie sprawozdanie firmy, musisz udać
        się na ul. Barską, podać nr RHB, a dostaniesz do wglądu akta tej firmy. Chociaż
        w jakimś stopniu ich sprawdzisz.
        Jak będą chcieli Cię oszukać, to i tak to zrobią.
        Porozmawiaj też z mieszkańcami oddanych przez niech bloków. Można się czasami
        dowiedzieć ciekawych rzeczy.
        • Gość: anmag Re: Drimex-Bud IP: *.pkobp.pl 17.10.01, 15:36
          Dzięki, jutro zdam relację z przebiegu spotkania. czy ty może też mieszkasz w
          tych okolicach????????
          • Gość: Joanna Re: Drimex-Bud IP: 10.10.11.* / 213.76.128.* 17.10.01, 15:41
            Ja nie mieszkam w tych okolicach, ale mocno się interesowałam Ursynowem.
            Zdecydowałam się na ul. Korytnicką niedaleko Ronda Wiatraczna. Kiedyś tam
            mieszkałam i było ok. Kupiłam u firmy Hetman. www.hetman.com.pl
            • Gość: anmagna Re: Drimex-Bud IP: *.pkobp.pl 18.10.01, 08:17
              Tak więc wczorajsze spotkanie z Drimexem, faktycznie było nie z tej ziemi.
              Ponieważ biuro pracuje do 17.00 (większość ludzi też), a ja w super wypadku do
              16.00 byliśmy tam o 16.55. Specjalista ds. sprzedaży poinformował nas, że
              właściwie to on już kończy. ale chyba się opamiętał bo w express skrócie co
              nieco powiedział o całym przedsięwzięciu. tak więc co mnie interesowało przede
              wszystkim to późniejsza administracja - niestety spółdzielnia, a jeżeli ktoś
              czytał o planowanych zabezpieczeniach całego kompleksu i ochronie to można
              sobie tylko wyobrazić wysokość kosztów czynszowych. Przede wzsystkim gość Forum
              z września miał rację w umowie istnieje faktycznie zapis mówiący o problemie z
              wyodrębnieniem gruntu. ponieważ jestem "szczęśliwą" posiadaczką jednego
              spółdzielczego mieszkania w Krakowie problemy tego typu znam i wiem jak to
              będzie wyglądać w praktyce. Tak więc zaczynamy szukać mieszkania na rynku
              wtórnym, a wszystkim zainteresowanym Centrum Natoli budowanym przez Drimex -
              ODRADZAM!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka