anmagna 17.10.01, 15:12 Czy nikt nie może faktycznie nic powiedzieć o tym cholernym Drimex-Budzie i Centrum Natolin?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna Re: Drimex-Bud IP: 10.10.11.* / 213.76.128.* 17.10.01, 15:22 Co się tak złościsz. Odpisałam na Twoje zapytanie w części "nie daj się dev." Bądź bardzo ostrożna, bo krążą plotki o problemach finansowych tej firmy. Poproś o nr Księgi Wieczystej i nr rejestru RHB. Księgę W. powinno udać Ci się sprawdzić przez telefon. Aby sprawdzić w sądzie sprawozdanie firmy, musisz udać się na ul. Barską, podać nr RHB, a dostaniesz do wglądu akta tej firmy. Chociaż w jakimś stopniu ich sprawdzisz. Jak będą chcieli Cię oszukać, to i tak to zrobią. Porozmawiaj też z mieszkańcami oddanych przez niech bloków. Można się czasami dowiedzieć ciekawych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmag Re: Drimex-Bud IP: *.pkobp.pl 17.10.01, 15:36 Dzięki, jutro zdam relację z przebiegu spotkania. czy ty może też mieszkasz w tych okolicach???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Drimex-Bud IP: 10.10.11.* / 213.76.128.* 17.10.01, 15:41 Ja nie mieszkam w tych okolicach, ale mocno się interesowałam Ursynowem. Zdecydowałam się na ul. Korytnicką niedaleko Ronda Wiatraczna. Kiedyś tam mieszkałam i było ok. Kupiłam u firmy Hetman. www.hetman.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmagna Re: Drimex-Bud IP: *.pkobp.pl 18.10.01, 08:17 Tak więc wczorajsze spotkanie z Drimexem, faktycznie było nie z tej ziemi. Ponieważ biuro pracuje do 17.00 (większość ludzi też), a ja w super wypadku do 16.00 byliśmy tam o 16.55. Specjalista ds. sprzedaży poinformował nas, że właściwie to on już kończy. ale chyba się opamiętał bo w express skrócie co nieco powiedział o całym przedsięwzięciu. tak więc co mnie interesowało przede wszystkim to późniejsza administracja - niestety spółdzielnia, a jeżeli ktoś czytał o planowanych zabezpieczeniach całego kompleksu i ochronie to można sobie tylko wyobrazić wysokość kosztów czynszowych. Przede wzsystkim gość Forum z września miał rację w umowie istnieje faktycznie zapis mówiący o problemie z wyodrębnieniem gruntu. ponieważ jestem "szczęśliwą" posiadaczką jednego spółdzielczego mieszkania w Krakowie problemy tego typu znam i wiem jak to będzie wyglądać w praktyce. Tak więc zaczynamy szukać mieszkania na rynku wtórnym, a wszystkim zainteresowanym Centrum Natoli budowanym przez Drimex - ODRADZAM!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś