Gość: czytelnik IP: *.wshe.lodz.pl 17.01.03, 09:28 nie każdy ma antresolę, otwarty hall czy wnękę pod schodami. Ani nawet schody. Co wtedy????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atd_pl Re: Miejsce na komputer 18.01.03, 02:04 Ale sie pani Ewie Talaga-Jachym plecie. Baju, baju...Kwiatek obok klawiatury dotleni pracujacego na komputerze. Takich bzdur jak zyje nie slyszalem, a przy onej nieszczesnej klawiaturze spedzilem prawie 20 lat swojego zycia.. Zamiast plesc takie banialuki moze by sie Pani Ewa zajela problemem ujecia w planach domu sensownego okablowania dla potrzeb przyszlej sieci oraz kabli telefonicznych dla polaczen internetowych w przypadku korzystania z modemu. Widzialem juz przypadki kapiacych sie maniakow internetu kozrystajacych ze swoich laptopow w lazience. Wiec pisanie gdzie postawic komputer zeby dzialal, zwlaszcza w domu nie ma zadnego sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukash Re: Miejsce na komputer IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 10:16 Hahaha, ten pomysł z szafą to niezłe przegięcie. Właśnie próbuje to sobie wyobrazić...hmmm...hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Miejsce na komputer IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.01.03, 12:04 O komputerze w szafie to ja myślałem już 3 lata temu,ale rozbiło się to o cenę monitora ciekłokrystalicznego.Teraz już pewnie bym tak zrobił(pomimo,że nie cierpię na niedobór przestrzeni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Miejsce na komputer IP: *.internetia.opole.pl 18.01.03, 12:59 ALBO MYLI PANI OBUDOWE DESKTOP Z OBUDOWA TOWER, ALBO MYLI PANI ZDJECIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadyga Re: Miejsce na komputer IP: *.chello.pl 19.01.03, 17:05 Wtedy to sie nie kupuje komputera ;)) A na powaznie - to caly artykul jest raczej zbiorem poboznych zyczen - komputer stoi po prostu tam gdzie jest miejsce i mozna sie jakos bez wiekszych klopotow do niego dostac. Ale autorka wierszowke wziela - i o to chodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Miejsce na komputer IP: *.plusgsm.pl 19.01.03, 17:16 Gość portalu: czytelnik napisał(a): > nie każdy ma antresolę, otwarty hall czy wnękę pod schodami. Ani > nawet schody. Co wtedy????? Polecam laptopa, nawet tanie modele do 5000 zł (ja kupiłem Gericom, najtańszy model miał 256MB RAM i duzy ekran TFT) są b. szybkie a komfort pracy z pecetem na kolanach (i przed TV :-) jest nie do porównania z wersją "stacjonarną". Problem gdzie go postawić nie istnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icuś Wtedy zmień mieszkanie IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 17:53 najlepiej na takie, w którym będziesz miał antresolę i miejsce pod schodami. Redakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Miejsce na komputer IP: *.net.pl 17.03.03, 15:10 idąc twoim tropem to można wyrazic uwagę, że nie każdy ma komputer Odpowiedz Link Zgłoś