Gość: darusalam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.06, 00:26 Proszę wskażcie jakieś firmy godne polecenia na terenie Warszawy, które mają duży wybór rolet, żaluzji itp.Z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: Rolety - Warszawa,jakie firmy możecie polecić IP: 192.11.185.* 04.08.06, 09:59 Polecam Roltor. Rzeczowo, fachowo, na czas i konkurencyjnie. www.roltor.com.pl Maja tez Markizy. EHLO! Odpowiedz Link Zgłoś
darusalam Re: Rolety - Warszawa,jakie firmy możecie polecić 04.08.06, 13:34 Dzięki,może ktoś jeszcze zna jakieś firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek Jupiter 04.08.06, 14:33 Moge polecic firme, która mieści się w Jupiterze, nie pamiętam nazwy. Zamawiałam tam małą roletke do łazienki i jest OK. Solidni i terminowi (wykonawstwo, bo montowalam sama). Ponadto musze przyznac, że maja rozsądne ceny. Ostatnio szukałam drugiej rolety i porównywałam ceny w innych punktach, w niektórych sa tak kosmiczne, że nie wiedziałam czy smiac się czy płakać... Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
krysiam26 Progres 05.08.06, 11:07 To fachowcy z dobrymi cenami,elastyczni.Maja szeroki wybor osłon na okna,bram ,automatykę.Znaja bardzo dobrze rynek pod wzgledem dostepu produktów,sa swietni technicznie,duze doswiadczenie..Porostu kompetentni.Tel 22 8520947.Tak bardzo polecam bo teraz po zmianie mieszkania znowu sie sparwdzili. Odpowiedz Link Zgłoś
darusalam Re: Rolety - Warszawa,jakie firmy możecie polecić 05.08.06, 14:30 Dziękuję ślicznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Rolety - Warszawa,jakie firmy możecie polecić IP: *.spray.net.pl 06.08.06, 19:36 Tylko nie Roltor - firma bankrutująca. Traz "siedzi" w małej dziupli i próbuje się ratować. Bardzo nierzetelni. NIE ROLTOR - Płochocińska 15. Z nimi uważaj. Odpowiedz Link Zgłoś