Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co myślicie o roletach zewnetrznych w bloku?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 14:19
    Warto-niewarto? Czy nie wyglada to śmiesznie? Takie rolety podobaja mi sie w
    domach, niestety mieszkam w bloku... Czy znajde na tym forum osoby które sa
    zadowolone z tych rolet? czy jasniejsze rolety, typu jasny brąz np. daja
    wiecej " jasności " w pokoju czy nie ma róznicy gdy jest to ciemny brąz-
    najczesciej spotykany...
    Obserwuj wątek
      • aletopierdolnie Re: Co myślicie o roletach zewnetrznych w bloku? 02.05.07, 19:13
        powyżej parteru to parodia i zbędny wydatek.
      • andrzej.sawa Re: Co myślicie o roletach zewnetrznych w bloku? 02.05.07, 19:50
        Ochydne!
        • Gość: Ala Re: Co myślicie o roletach zewnetrznych w bloku? IP: *.chello.pl 02.05.07, 20:55
          Chyba oHydne?
          • andrzej.sawa Re: Co myślicie o roletach zewnetrznych w bloku? 03.05.07, 13:52
            Masz rację ohydna ochyda!
      • Gość: roob Re: Co myślicie o roletach zewnetrznych w bloku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 15:42
        ale praktyczne w sypialni, dla osób pracujących na zmiany nocne!!!
        • andrzej.sawa Re: Co myślicie o roletach zewnetrznych w bloku? 03.05.07, 15:53
          Można wewnętrzne,międzyszybowe,verticale..
          • gebhard Re: Co myślicie o roletach zewnetrznych w bloku? 03.05.07, 21:29
            mam i sobie chwale:
            - ograniczaja halas z zewnatrz
            - izoluja od chlodu w zimie i od upalu w lecie
            - na zyczenie pozwalaja kompletnie zaciemnic pokoj - idealne jak np. usypiasz
            male dziecko
            • bettywp popieram w 100% gebharda 03.05.07, 21:54
              popieram w 100% gebharda
              • Gość: ja Re: popieram w 100% gebharda IP: *.ipt.aol.com 04.05.07, 19:10
                ja też polecam
                • Gość: miumiu Re: popieram w 100% gebharda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 20:39
                  Rolety mam co prawda w domu, nie mieszkam w bloku ale sa naprawde bardzo
                  praktyczne z wspomnianych wyzej wzgledow
                  • admarg Re: popieram w 100% gebharda 06.05.07, 20:46
                    ale w bloku powyzej parteru to chyba nie dostaniesz pozwolenia na takie cudo..
                    • Gość: anka Re: popieram w 100% gebharda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:51
                      mysle ze najważniejsze jest to że latem jest chłodniej w mieszkaniu,a zimą
                      ochrania przed wiatrami,no i odcięcie sie od swiata....mam na 3 pietrze już 2
                      lata i Pan który to zrobił niedawno przyjeżdzał na konserwację.
                      • Gość: aneta a jesli chodzi o estetykę? co o tym myslicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 14:13
                        chciałabym zamontować je na przedostatnim pietrze w bloku... no i niewiem jaki
                        kolor, bo okna chce miec koloru jasnego brązu, nie ciemnego....
                        • Gość: sen Re: a jesli chodzi o estetykę? co o tym myslicie? IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.14, 18:49
                          Widze w blokach i wygladaja bardzo dobrze szczegolnie biale kremowe.Brazowe mniej ladnie. Wyglada to lepiej niz wewnetrzne rolety w roznych kolorach.najwazniejsze jest zas zacienienie latem i zamierzam wlasnie an 3 pietrze sypielnie nimi zacienic. Juz sie ciesze!..
      • vena-opinie Re: Co myślicie o roletach zewnetrznych w bloku? 21.05.14, 16:33
        Warto zapytać zarządcę bloku czy wyrazi zgodę ze względów urbanistycznych.
        "Aranżacje wnętrz Lublin" - Vena
        • wojtekoo1 Re: Co myślicie o roletach zewnetrznych w bloku? 22.05.14, 12:18
          Ja jestem na nie...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka