mark_sk 28.12.07, 11:32 mam pytanie, czy ktoś kupował okna firmy Dziadek u przedstawieciela w Łomiankach ??? wiem, że ten sam przedstawiciel ma też punkty sprzedaży przy modlińskiej i na Bartyckiej jakieś uwagi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toyara Re: okna dziadek łomianki 28.12.07, 13:10 Ja zamawiałam u nich drzwi. Uwag mieliśmy sporo. Po wieeeelu tygodniach przepychanek i oczekiwania na załatwienie kolejnej reklamacji firma zwróciła nam pieniądze. Drzwi zamówiliśmy w innej firmie, ku uciesze domowników:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pestka_ka Re: okna dziadek łomianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 13:42 Ja właśnie podpisałam umowę na okna i drzwi zewnętrzne. Realizacja marzec 2009, przedstawiciel OK - wrażenie pozytywne. Wszystkie moje wątpliwości wyjaśnił, dodał praktyczne rozwiązania, póki co jestem zadowolona. Firma z polecenia - moje rodzinne strony (fabryka okien) Odpowiedz Link Zgłoś
beataw62 Re: okna dziadek łomianki 17.12.08, 13:53 NIE POLECAM ! wrecz unikac ! okna zamowilam 14 sierpnia 2007 , do dzis 17 grudnia 2008 pan nie skonczyl , nie zamontowal klamek, jest nieuchwytny, nie dostalam faktury, nie dostalam karty gwarancyjnej,mwypadla uszczelka, nie mam jak zglosic reklamacji, bo nie odbiera komorek (2) w firmie nie bywa itd, itp. Firma " Dziadek" 1 stycznia zerwala wspolprace ztym panem z przyczyn oczywistych. Jestem zmuszona oddac sprawe do sadu, chetnie skontaktuje sie z innymi poszkodowanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biba Re: okna dziadek łomianki IP: *.futuro.pl 27.02.09, 11:47 TEZ ODRADZAM, UNIKAĆ!!!!!! terminy przedłużyły się do ROKU! uszczelka wisi, p.Darek nie podnosi słuchawki, nie mamy atestów ani gwarancjii, nietermiowi niesolidni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elunia Re: okna dziadek łomianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 09:56 Ja jestem z inowrocławia nam ta firma zakładała okna poprostu tragedia partacze i nic wiecej nie polecam nikomu masakra dosłownie Odpowiedz Link Zgłoś