Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 19:52 Poszukuję grzejnika łazienkowego w wersji ekskluzywnej.Najlepiej chromowany lub ze stali nierdzewnej.Jaką firmę polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domel Re: grzejniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:00 Ostatnio zakupiłem grzejniki w sklepie internetowym www.dagamma.pl Jestem bardzo zadowolony ponieważ mają konkurencyjne ceny w porównaniu z innymi firmami oraz duży wybór grzejników. Odpowiedz Link Zgłoś
pudht Re: grzejniki 06.04.08, 07:19 polecam grzejniki firmy zehnder, bd jakosc ale i cenowo wyzsza polka. pozdr. tm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: grzejniki IP: 83.238.13.* 07.04.08, 10:04 znajomy ostatnio mi polecił grzejnik wulkan ze stali nierdzewnej właśnie ze sklepu internetowego dagamma, może firma mało znana ale WARTO. Odpowiedz Link Zgłoś
son-arr Re: grzejniki 29.11.13, 12:20 Zajrzyj na centrumgrzewcze24.pl/kategoria/grzejniki . Mają bardzo duży wybór i atrakcyjne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
pakernec Re: grzejniki 12.04.19, 13:25 Ja zamówiłem dekoracyjne grzejniki z dudik.pl/ Świetna jakość grzejników, bardzo odważne i ciekawe projekty, a dodatkowo dobra cena Odpowiedz Link Zgłoś