Gość: KingsX IP: *.centertel.pl 26.09.03, 17:51 Witam, Jak przebiegł odbiór? Mam nadzieję, że bez usterek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kilo-F Re: Relaksowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 17:57 debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irka Re: Relaksowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 22:21 Witam, Odbiór przebiegł bez problemów. Zgłosiłam jedynie dwa okna do wyrgulowania. Znajomi, którzy widzieli mieszkanie mówili, że bardzo ładnie zrobione. Odebrałam klucze i teraz czekam na uruchomienie windy i zainstalowanie licznika energii elektrycznej aby można było rozpocząć prace wykończeniowe. Słyszałam, że jeśli chodzi o operatorów telekomunikacyjnych to będziemy mieli TPSA i ElNet. Będzie więc można mieć dostęp do internetu wedle naszego uznania. Serdecznie pozdrawiam Irka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Relaksowa IP: *.chello.pl 28.09.03, 09:50 Czy chodzi o budynek Edbudu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irka Re: Relaksowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 10:18 Gość portalu: XXL napisał(a): > Czy chodzi o budynek Edbudu? Witam, Nie, to nie dotyczy inwestycji EDBUDU. Właśnie odebrałam mieszkanie w inwestycji tzw "Relaksowa" ale od SBM "Merkury". Pozdrawiam Irka Odpowiedz Link Zgłoś